2777
2789
عنوان

ماجرای منو مادرشوهرم

408 بازدید | 26 پست

خانوما من قبلاً رابطه ام با مادرشوهرم خوب بود ولی بعد از جریاناتی مادرشوهرم بدترین توهینارو بهم کرد ولی من جوابشو ندادم ، از اون به بعد تصمیم گرفتم برای اینکه کمتر آسیب ببینم رابطه امو خیلی باهاش کم کنم، مادرشوهرم یه اخلاقی که داره اینه که اصلا فازش معلوم نیست مثلا من اگه امروز بهش زنگ بزنم خوب صحبت می‌کنه و فردا زنگ بزنم بد صحبت می‌کنه و اصلا علتشم معلوم نیست😑 و دائما هم اهل گلایه اس😑به خاطر همین من نفرت دارم که بهش زنگ بزنم برای احوال پرسی 

حالا اخیرا دخترم که به دنیا اومد مادرشوهرم یه مدت تقریبا هر روز بهم زنگ میزد ولی من اصلا بهش زنگ نمی زدم و فقط چند بار به پدرشوهرم زنگ زدم و اون انتظار داشت بهش زنگ بزنم و  خلاصه الان از من خیلی گلایه داره و به خون من تشنه اس، میخوام برم خونشون و صد در صد میخواد تیکه بندازه یا گلایه کنه ، لطفا بگید در جوابش چی بگم؟

بگو اخلاقم اینطوریه. به مامان خودمم زنگ نمی‌زنم.

زیادم موضوع رو کش نده .

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بگو جدییی متوجه نشدم خودم

لبخند بزن بگو زندگی رو سخت نگیریم

اینجوری بدتر حرص میخوره

توام نشون دادی از رو قصد کاری نکردی و تو باغ نیستی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همون میترسم کش پیدا کنه بازم مادرشوهرش شر درست کنه

نه یه کلمه جواب بده و دیگه هر چی گفت انگار نشنیدی. خودتو بزن به اون راه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم