2777
2789
عنوان

زمان سونو انومالی

3744 بازدید | 10 پست

دوستان سلام بهترین زمان برای سونو انومالی هفته چند هست.و اینکه ما بین چه هفته هایی میشه انجام داد .من الان ۱۸ هفته تمام هستم دکترم برای ۱۹ هفته و۳روز برام انومالی رو نوشته میترسم کمی دیر باشه .ممکنه راهنماییم کنید .ممنون

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

سلام دوستی جون 

بله 19هفته دیره 

من چند روز پیش تو 17 هفته انجام دادم دکترم گفت نمیشه تا 18هفته باید انجام داد ک اگه مشکلی بود خدانکرده بشه سقط کرد اخه سقط بالا 19هفته تو ایران ممنوعه

چه خوش است انتـظار تو ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نوزده هفته رفتم

پس دیر نبود؟ب موقع بود؟

الان از سونو پرسیدم گفتن بین ۱۸تا۲۲ هفته بهترین زمانش هم ۱۹ هفته هست .پس نگران نباشم ک ممکنه دیر بشه؟

پس دیر نبود؟ب موقع بود؟ الان از سونو پرسیدم گفتن بین ۱۸تا۲۲ هفته بهترین زمانش هم ۱۹ هفته هست .پس نگ ...

نه عزیزم سونو آنومالی قبل از هفته 18 زوده که انجام بدی.از هفته 18 تا 22 باید انجام بدی

دکتر بمن گفت 18 هفته و 3 روز برم که میشه 5شنبه بعدشم که عاشورا میشه

دیگه گفت هفته 19 برو

اگه دیر باشه که دکترت بهت میگفت

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

بهترین زمان ۱۹ هفته اس

ازمایشش هم‌تو ۱۶ هفته. اگه مشکلی باشه تو ازمایش نشون داده میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من ۱۸ هفته و سه روز رفتم زمانش خوب بود.فک  کنم ۱۹هفته بازم بهتر باشه بالاخره هر چی جلوتر میری بدن نینی کاملتر میشه و دیدنشم راحت تر.تا هفته ۲۲ هم وقت داری.به حرف دکترتون گوش کنید😊😊

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
بهترین زمان ۱۹ هفته اس ازمایشش هم‌تو ۱۶ هفته. اگه مشکلی باشه تو ازمایش نشون داده میشه

بله ازمایش فقط الفا فتو پروتیین دادم ک خوب بود مرحله اولم هم خوب بود