2777
2789

همسرم انجام داد بله داشت و کلی به من غر زد که تقصیر تو هستش تو منو مجبور کردی 😬😬😬😬

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی ورم داشت منم یه سمت صورتم ورم داره.

راستش ۱۰،۱۲ سال  پیش بود ولی فکر کنم یه ۴،۵ روز بود  

همسرم تحمل دردش خیلی پایین هستش و نمیتونست غذا بخوره و شکمو برای همین کلی به من سخت گذشت 🙂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ممنونم عزیزم.آروم شدم یه خورده.دکتر شنبه میاد میرم پیشش.

نگران نباش طبیعیه ورم به خاطر برشی ک تو لثه ایجاد شده داروهات سر ساعت بخور مسکن و آنتی بیوتیک چیزای گرم و داغ نخور میتونی کمپرس یخ هم بزاری 

❤️‍🩹