2777
2789
عنوان

از شوهرم جدا بشم یا نه🧐

241 بازدید | 20 پست

شوهرم عصبی.  بددهن. همش سعی داره من هرکاری میکنم بگه بده اشتباهه مسغرم‌میکنه و همیشه میگه اون کاری ک من انجام میدم خوبه و تو عقل نداری و...،خودشیفته.۵ ۶ بار کتکم زده. هیز هول .پول نداره خونه نداره .ماشینش هم ب اسم باباشه.خونوادش خیلی درب و داغون و بی فرهنگ و بسیار نیش و کنایه زن و دخالت کن و دعوا بنداز هستن.همش پول میکنن از شوهرم.

خیلی اختلاف فرهنگی داریم خونه پدر من بالاشهر و چندین خونه و باغ و...داره. تحصیلات هممون خوبه خودم لیسانسم دارم میرم سرکار، برادرم پزشکه،  پدرم دکترا داره استاد دانشگاه و یک مسئولیتی هم تو شهرمون داره ،اما خونواده شوهرم تو روستان و بی سواد درحد کلاس ششم سواد دارن ولی خیلی ادعا دارن و بشدت تفکرات ۱۰۰سال پیش دارن.

خونوادم حمایتم میکنن میگن جداشو ازین بهتر شوهر میکنی ،اینم بگم من نامادری دارم و با نامادری باید زندگی کنم ،نه ک خیلی بد باشه ولی خوبم نیست ،اما خب حمایتم میکنن جدا بشم .

ویژگیهای مثبت شوهرم خسیس نیست، ابراز محبت کلامی فقط کلامی درعمل محبت نداره و بدی میکنه و همیشه برعکس حرف منو انجام میده و ب حرفم گوش نمیده ولی کلامی فقط قربون صدقه میره و بوس و بغل و اینا داره،ی کارمند سادس شغل داره،تیپش خوبه،تو رابطه هم خوبه ،تو درس خوندن و سرکار رفتن هم حمایت میکنه ک برم 

دلیل انتخابت چی بود

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریت....۱۸ سالگی ازدواج کردم، الان ۲۲ سالمه کمبود محبت داشتم فقط و اونموقع اولش خیلی زبون داشتن شوهر ...

جلوی ضررازهرکجابگیری منفعت

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اینها رو یک دفعه کشف کردی ویا قبل ازدواج هم میدونستی ،چون خیلی هاش قبل ازدواج هم مشخص بوده .

ازدواج سنتی بود درسته خب اختلاف شدید طبقاتی مشخص بود ولی قبل عقد ی جندتا رفت و آمد ک داشتیم خیلی خوب نقش بازی میکردن و ادب و احترام نشون میدادن آنا بعد عقد وحشی گریشون زد بیرون

جلوی ضررازهرکجابگیری منفعت

آره واسه هرکی تعریف میکنم میگن جداشو 

الانم قهر بودم ۳ ماه ،تازه برگشتم شوهرم گفت غلط کردم درست میشم ،اما هیچکس عوض نمیشه فقط دارم عمرو جوونیمو تلف میکنم

نصف بیشتر بدیهاشو قبل ازدواج میفهمیدی ولی انگار چشمتو رو همه چیز بستی ....... حالام دیر نشده . بچه د ...

اشباهت کردم ازدواج سنتی بود درسته خیلی اختلاف طبقاتی مشخص بود ولی خیلی باادب و احترام برخورد میکردن قبل عقد فکر کردیم خیلی خونواده و پسر خوبیه 

نه بابل بچه نیاوردم همش تو جنگ و دعوا و قهر و آشتی بودیم گفتم تا مطمئن نشم بچه نمیارم 

۱۸ سالگی ازدواج کردم الان ۲۲ سالمه

عزیزم قطعا خودتون باید تصمیم گیرنده باشین

اما یه سوال مگه قحطی مرد اومده؟

شما وقتی از یک رابطه مخرب بیای بیرون متوجه میشی که چقد آدم سالم وجود دارن و چقدر یک رابطه خوب میتونه به شما حس امنیت و آرامش بده

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم قطعا خودتون باید تصمیم گیرنده باشیناما یه سوال مگه قحطی مرد اومده؟شما وقتی از یک رابطه مخرب بی ...

الان عزت نفسم ازبین رفته میگم نکنه بعدی ازین بدتر بشه ،درحالی‌که به قول شما همه میگن بدتر لزین وجودنداره دیگه کلکسیون عیبه