2777
2789
عنوان

دکتر زنان و زایمان

95 بازدید | 9 پست

سلام دکتر زنان و زایمان سمت غرب تهران اگه میشناسید معرفی کنید 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

من چندروز پیش رفتم پیش دکتر بنفشه تاج بخش

خیابان ولیعصر روبرو بیمارستان دی

بنظرم بهترین دکتره

بااخلاق ترین و کاربلد

اگه بری پیشش متوجه میشی 

قبل منم عمه م و زنعموم میرفتن پیشش هر دو جراحیم کردن پیشش عالیه

من چندروز پیش رفتم پیش دکتر بنفشه تاج بخشخیابان ولیعصر روبرو بیمارستان دیبنظرم بهترین دکترهبااخلاق ت ...

ممنونم عزیزم

برای زایمان هم دکتر مناسبی هستن؟باحوصله ج میدادن؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم شهریارم با اینکه مسیرم دوره ولی اونو انتخاب کردم منم برا اقدام به بارداری و عفونت و....رفتم پیشش

واقعیتش اینجا دو تا دکتر رفتم واااقعا بی مسولیت و بدون اخلاق بودن

ولی اونجا پرونده باز کردم

صدرصدببین انرژی مثبتش هنوزم باهامهخیلی با حوصله ستو گوگلم میزنی کل نظرسنجیا مثبتهاینستاشم بزن ببین

ممنونم 

من خودم شهریارم با اینکه مسیرم دوره ولی اونو انتخاب کردم منم برا اقدام به بارداری و عفونت و....رفتم ...

من ی دکتر برای اقدام میرفتم سمت اکباتان بود دکتر خوبیه اما حوصله ج‌ دادن نداره من ۱۰تا سوال داشتم اما آنقدر عصبی بود اصلا ی جوری شدم تصمیم دارم دکترم عوض کنم 

من ی دکتر برای اقدام میرفتم سمت اکباتان بود دکتر خوبیه اما حوصله ج‌ دادن نداره من ۱۰تا سوال داشتم ام ...

وای نه

این آنلاین همه جواباتو میده

عمه من از شهرستان میاد پیشش خیلی پیگیرشه

کلا وجدان کاری زیادی داره 

وای نهاین آنلاین همه جواباتو میدهعمه من از شهرستان میاد پیشش خیلی پیگیرشهکلا وجدان کاری زیادی داره

ممنونم عزیزم ♥️