2777
2789

بچه ها من ۴ ساله ازدواج کردم ۶ تا خواهر شوهر دارم.‌یه پسر ۳ ساله

کرونا بود برام عروسی نگرفتن. اما حتی برا سر عقدم چادر سفید ندادن بهم.‌خانواده شوهرم هیییچ‌کادویی ندادن نه هدیه چله نه قربونی نه عیدی . بخدا قسم هیچی. مهریه پ هم از همه دخترای اطراف و همه خواهرسوهرام کمتره 

شوهرم ماهی ۲۰۰ میلیون درآمد داره اما فقط ماهی ۱ میلیون به من خرجی میداد که از پارسال شد دو تومن. اما دیگه هیچیییی نمیخرید برام هیچی. بارها هم مواد غذایی که میخرید برام منت میزاشت بقیه رو پایین می نویسم

خدا بهت صبر بده ۶تا خواهر شوهر😐

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد خواهراش دخالت کردن هر روز دعوا داشتیم توی خونه و دیت بزن شدیدی داره. عقده ای هست و وقتی قهر می کنه هفته ها ادامه میده قهرش رو. همه چیز به نام پدرشه.  حتی ماشینی که نصف پولشو من داده بودم به اسم پدرش کرده‌‌.‌قرار شد با خانواده های هم رفت و اند نکنیم اما هر وقت خودش میره خونه اونا فردا با قیافه کریه میاد خونه

انقد خواهراش دخالت کردن هر روز دعوا داشتیم توی خونه و دیت بزن شدیدی داره. عقده ای هست و وقتی قهر می ...

چ جوری ماهی ۲۰۰درآمدشه بعد پول نصف ماشینو تو دادی؟با پول دوماهش راحت میتونه ماشین بخره

با افتخار *معلم*

انقد خواهراش دخالت کردن هر روز دعوا داشتیم توی خونه و دیت بزن شدیدی داره. عقده ای هست و وقتی قهر می ...

ماهی 200 میگیره نصف پول ماشینشو شما میدین؟ ما یک دهم شما میگیره شوهرم همشو ازش میبرم به جز قسطا. واقعا چرا مردا این طورین یجوری حالیش کن تو زنشی و شریک زندگیش

۲۰۰ ت درامدشه تو چرا پول نصف ماشینو دادی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بذار جمع کنه وفتی مرد همش بتو میرسه

میگه به نام پدرشوهرشه تمام اموالشون 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺