2777
2789
خدایی دوست داشی۱۵۵باشی؟؟؟؟؟؟اون دیگه خیلی بچگونه اس یکم فکر کنمنم۱۶۰ام خداروشکر خوبهولی بازم کوتاهم ...

۱۶۰ و ۱۵۵ انقدی فرق ندارن ها😂

منک هیچوخ هیچ جا اذیت نشدم بخاطر قدم 

بستگی داره آدم چجوری ببینه دیگهه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت ارزومه.من ۱۵۶ ام.. بابام قدش بلنده ولی مامانم ن

منم خانواده پدری بلند بودن و به اونا کشیدم ولی خب قد نباید ملاکی باشه براتون، بیشتر زیبایی درون مهمه تا بیرون🫠

....💖!

۱۶۵ فک کنم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
۱۵۴😑حالا جالب اینجاس نامزدم ۱۹۴ هست😂😂😂😂

امضات

منم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

وزنت چنده ؟ با این قد چه وزنی خوب میشه به نظرت ؟

من ۹۷ کیلوام باشگاه میرم رژیم هم میگیرم. به نظر من ۷۰ خیلی خوبه البته من استخوان بندی پهنی دارم یه بار ۷۸ شدم خیلی اندامم اوکی بود.بارداری دوم کلا انداممو به هم ریخت

من ۹۷ کیلوام باشگاه میرم رژیم هم میگیرم. به نظر من ۷۰ خیلی خوبه البته من استخوان بندی پهنی دارم یه ب ...

من ۱۶۹وزنم ۶۰به نظرم ۶۵عالیه ۱۸سالمه مجرد 

مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن                  {تنها کاربری من}
۱۶۰ و ۱۵۵ انقدی فرق ندارن ها😂منک هیچوخ هیچ جا اذیت نشدم بخاطر قدم بستگی داره آدم چجوری ببینه دیگهه

همون پنج سانتم پنج سانته

جدی میگم

ولی من خیلی بخاطر برداشتن وسایل از کابینتای بالا اذیت میشم

همش باید ۴پایه پیشم باشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همون پنج سانتم پنج سانتهجدی میگمولی من خیلی بخاطر برداشتن وسایل از کابینتای بالا اذیت میشمهمش باید ۴ ...

آخه طوری ک شما میگی نه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..