اتفاقا ماعم یه نر داشتیم ده روزه ماده اوردیم نره سرشو خم میکنه ماده بخارونه ماده نمیخارونه😂😂😂 عادیه اینا اگه با هم دعوا نمیکنن و کنار هم ارومن خوب میشن کم کم از ما ازادن تو خونه جفتشون با هم راه میرن اینور اونور زیر مبل و اینور اونور میرن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن هر دو باید از ی نوع باشن....یعنی هر دو مثلا زرد...نر سنش چقدره؟ شاید فعلا توانش رو نداره....چون نر باید اواز بخونه دور ماده هعی بگرده تا ماده پا بده
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نه بابا حداقل باید دو سه هفته بگذره تا نر و ماده به هم عادت کنن
جدی یعنی صبر کنم ؟ دلم واسه ماده خودم میسوزه خیلی پیشش میاد اما نوکش میزنه خیلیم واسش خم میشه نر فقط یدونه پاشو میذاره روش بعد دوباره برمیگرده بعد این نر یکمم حرف میزنه
اتفاقا ماعم یه نر داشتیم ده روزه ماده اوردیم نره سرشو خم میکنه ماده بخارونه ماده نمیخارونه😂😂😂 عاد ...
ای خدا 😍🥰😘 دقیقا مثل ما آزادن
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.