2777
2789

یدونه عروس هلندی ماده داریم براش نر اوردیم  وقتی دیدیم مادمون خیلی مستی میکنه  براش نر خریدیم الان هم وقتی نر هست خیلی واسش خم میشه یا میخاو سرشو  بخارونه اما نر کاری نمیکنه واسش نمیدونم نر و عوض کنم یا صبر کنم الان ده روزع اوردیمش

اتفاقا ماعم یه نر داشتیم ده روزه ماده اوردیم نره سرشو خم میکنه ماده بخارونه ماده نمیخارونه😂😂😂 عادیه اینا اگه با هم دعوا نمیکنن و کنار هم ارومن خوب میشن کم کم از ما ازادن تو خونه جفتشون با هم راه میرن اینور اونور زیر مبل و اینور اونور میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن هر دو باید از ی نوع باشن....یعنی هر دو مثلا زرد...نر سنش چقدره؟ شاید فعلا توانش رو نداره....چون نر باید اواز بخونه دور ماده هعی بگرده تا ماده پا بده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

شاید نره عاشق یکی دیگه بوده😞

من مادرشوهرم ماده گرفته بود براش اینا اول باهم نمیساختن بعدش خیلی خوب بودن باهم ولی بچه دار نمیشدن فروختن از هم جداشون کردن نره مرد🤦‍♀️

نه بابا حداقل باید دو سه هفته بگذره تا نر و ماده به هم عادت کنن

جدی یعنی صبر کنم ؟ دلم واسه ماده خودم میسوزه خیلی پیشش میاد اما نوکش میزنه خیلیم واسش خم میشه نر فقط یدونه پاشو میذاره روش بعد دوباره برمیگرده  بعد این نر یکمم حرف میزنه 

شاید نره عاشق یکی دیگه بوده😞من مادرشوهرم ماده گرفته بود براش اینا اول باهم نمیساختن بعدش خیلی خوب ب ...

نر قبلش با یکی دیگه جفت بوده خود مرده گف اینا مولدن من ازشون خیلی جوجه کشی کردم تو ببرش خیلی عالیه  

جدی یعنی صبر کنم ؟ دلم واسه ماده خودم میسوزه خیلی پیشش میاد اما نوکش میزنه خیلیم واسش خم میشه نر فقط ...

عروس هلندی ها خیلی طول می کشه تاباهم جفت بشن این که ازهم فرار نمیکنن یا همدیگر رو نمیزنن نشونه خوبیه صبرکن

اتفاقا ماعم یه نر داشتیم ده روزه ماده اوردیم نره سرشو خم میکنه ماده بخارونه ماده نمیخارونه😂😂😂 عاد ...

ای خدا 😍🥰😘 دقیقا مثل ما آزادن 

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.