2777
2789

توان مالیشو نداریم تو خونه پدرشوهرم میشینیم 

ماشین نداریم خونه هم از طرح مسکن ملی که تا یا دو سال دیگه اماده میشه

شغل ثابت هم نداره فعلا درامدش تقریبا خوبه ولی کارش موقته از نظر روحیم فعلا امادگیشو ندارم 

خودم ۲۸ همسرم ۳۵ سالشه چیکار کنم چجوری قانعش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن خودت و شوهرت کم‌نیستا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بنظرم اگر درآمدش خوبه و تا دوسال دیگه میرید خونه خودتون اقدام. کن 

عزیزم فکر نکن سریع باردار میشی 

خیلیا مثل شما هستند بعد متوجه میشن که یسری کارای درمانی باید انجام بدن

نذار به سی سالگی برسه استرس بارداری بگیری 

اقداماتش انجام بده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حق دارید اما به سنتون هم فک کنید

به سن نیست خیلیا هستن تو سن کم باردار نمیشن زیادم هستن، خیلیا تو چهل سالگی بچه میارن. بچه ها بزرگ شدن حتی پزشک مهندس و وکیل. الکی ته دل مردم رو خالی نکنین. 28 سنی نیست تا زیر 40 سال اوکیه. الان که عهد ناصرالدین شاه نیست که زن 28 ساله زوارش در رفته باشه. تا پنجاه سالگی زن جوانه

تروخدا ب اینا ک میگن ب سنت و اینا نگاه نکن

مردا ک تا اخر عمر توان باروری دارن شما هم تا ۳۵ سالگی همه چیت رواله

تفاوت سنیتونم دو سه سال بیشتر از الان باشه با بچتون خیلی بهتره ک نتونین از پس رفاه و مخارج بچه بربیاین و کاسه چ کنم دستتون بگیرین

بهش بگو باشه میرم دکتر آزمایش های قبل بارداری رو انجام بدم 

برو دکتر بگو دکتر گفت باید شیش ماه قرص آهن و ویتامین مصرف کنی 

بعد شیش ماه هم باز بهانه زیاده اینجوری کم کم عقب می‌ندازی تا یکی دوسال میگذره 

این روش بهتریه تا اینکه بیای ب شوهرت بگی خونه نداریم و آمادگی ندارم و بحث و جدال درست بشه خدای نکرده 

بعدشم عزیزم خانم ها بهتره زیر سی سال باردار بشن برای سلامتی شود بهتره