2777
2789
عنوان

پروژسترون و پریودی

113 بازدید | 6 پست

بچه ها  من دکتر برام پروژسترون تجویز کرده بود تا ۲۰ شب و دقیقا ۲۴ تیر که میشد شب بیستم من روز ۲۴ تیر پریود شدم . گفت تا ۲۰ شب شبی دوتا بخور یه هفته  بعدش پریود میشی . الان من ۲۲ تیر لکه داشتم و ۲۴ تیر دیگه پریود شدم . روز آخر قرصمو نخوردم چون دکتر بهم گفت موقع خونریزی کامل قرص استفاده نکن . الان خونریزیم خیلی زیاده و کمردرد خیلی خیلی شدیدی هم دارم . دکتر بهم گفت روز ۱۶ سیکل دوباره به مدت ده شب ازین قرص استفاده کنم. 

به نظرتون واقعا این قرص منظم میکنه؟ کسی استفاده کرده؟ چون من واقعا هم دردم بیشتر شده هم خونریزیم و هم به ۲۰ روز نکشید که دوباره پریود شدم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سوزنشو نزدی

سوزن چیو؟ من روز اول که این قرص رو دکتر برام تجویز کرد پریود بودم ۵تیر بود فکر کنم. همونجا دوتا امپولم بهم داد که خونریزیم بند آمد . از ۶ تیر قرص استفاده کردم تا فکر کنم ۲۳ تیر .کلا ۱۹ روز شد . دکتر گفته بود بعد ۲۰ روز قطع کن که یه هفته بعدش خونریزیتدشروع میشه ...

چند وقت بود پریود نشده بودی

من پریودیم نامرتب شده بود خیلی . از ۳۱ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد پریود بودم . باز یه هفته بعدش دوباره شدم . سابقه نداشت اینجوری . که رفتم دکتر بهم این قرص رو داد

روز ۱۶ سیکل یعنی ۱۶ روز بعداز پاکی

نه گفت از روزی که پریود شدی بشمار تا ۱۶ روز بعدش . یعنی من که ۲۴ تیر مریض شدم باز ۱۶ روز بعدش باید دوباره شبی دو تا این قرص رو بخورم . اما این دفعه به مدت ده شب ...

فقط من برام سوال بود که دکتر روزی که قرص رو بهم داد گفت استفاده کن تا ۲۰ شب . بعدکه قطع کردی تقریبا یه هفته بعدش مریض میشی . اما من ۱۹ شب استفاده کردم مریض شدم 😭😭😭