2777
2789
عنوان

دو روز تولد بچمه و هیچ پولی ندارم

1286 بازدید | 59 پست

اخر این ماه تولد بچمه فکر میکنه قراره تولد بگیریم ولی یه قرونم نداریم 

همسر بی لیاقتم تا حقوقشو میگیره میره خوش گذرونی با دوستاش پولو تموم میکنه میاد خونه هم از گشنگی و تشنگی مارو عذاب میده هم از نداری جلو بقیه همیشه سرم پایینه

دارم درس میخونم مبخوام خودمو بکشم بالا تا اینجور مواقع محتاج اون نباشم 

فکرشم نمیکردم ی روز ب اینجا برسم ک برای تولد بچم پول حتی یدونه کیکم جیبمون نباشه 

با یه اشتباه هم خودمو بدبخت کردم هم دوتا بچه رو هم خانوادمو 

انقد گریه کردم دیگ نای هیچ کاری و ندارم 

خسته ام از همه چی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک درست کن واسش این ایام محرم و بهونه کن بگو گناهه 

ی کیک کوچیک درست کن بگو بخوریم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بشین باهاش صحبت کن یا به یه بزرگتر ک حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه درست نشد راهش نده تو خونه

ک نمیکنم با صحبت کردن بشه همچین آدم بی مسولیت و بی غیرتی رو ب خود آورد 

فقط کار خداس 

ما هم داشتیم ازینا تو فامیل 

نباید بچه پرتوقع باشه تنها در این صورته که تو زندگیش یاد میگیره شرایط رو درک کنه و خودش سازگار کنه با اون شرایط 

خب الان شما مشکل مالی دارین میتونی ببریش روز تولدش خونه‌ی یکی از فامیلا یا میتونی ببریش پارک و .... یا اصلا میتونی خودت تو خونه کیک درست کنی و اینکه بچت چند سالشه؟

بعد واقعا این چه شوهریه شما دارین دلتون خوش کردین یعنی چی می‌ره با دوستاش تفریح و پولارو خرج می‌کنه این آدم نیس هنوز تو دوران مجردیش مونده من اگه به جات بودم با همچین آدمی ی رو هم زندگی نمیکردم

آدم ولخرج رفیق باز تغییر نمیکنه مثل بابای من ۲۰میلیون پول سر یه هفته تموم میکنه...به بچه ات بگو بعد محرم برات تولد میگیرم....

خدایی بچه ها گناه دارن...یادمه تولد بچم یکسال افتاد شب شهادت حضرت رقیه..فقط جشن نگرفتم براش.کادو کیکش سرجاش بود...حتما برو سرکار ...دعا کن شوهرت آدم بشه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یعنی چی این چه زندگیه داری چه لذتی میبری طلاقت رو بگیر ازش

خیانت دیدم  

مست میکنه میاد کتک میزنه 

بد دهن درجه یک از خودم تا پدر مادرم فحش میده 

بی پولی و نداری میکشیم 

حتی یدونه گردش مارو نمیبره صبح تا شب تو خونه زندونیم

بد دل و شکاکه 

همه بلایی سرم اوردم

اما خانوادم پشتم نیستن برای طلاق میگن خودت خواستی ما گفتیم نرو 

ب پاشونم میوفتم فایده نداره میگن بچه داری ن میتونی اونارو بندازی جون بچه هاتم ن میتونی بیاری ما برات نگهشون داریم پس بمون همونجا تا زمانی ک یا اون بمیره یا تو 

اونام ک پشتم نباشن جایی رو ندارم ک برم  همسرمم چیزی نداره ک بخوام ازش بگیرم مهریس ک اونم برمیداره قسط بندی میکنه دستم کجارو میگیره با اون پول

خیانت دیدم مست میکنه میاد کتک میزنه بد دهن درجه یک از خودم تا پدر مادرم فحش میده بی پولی و نداری می ...

وای عزیزم واقعا خیلی شوهرت آدم چیزیه ........ همه کار رو هم کرده بمیرم برا دلت 😥