2777
2789
عنوان

حاملگی مولار کسی میدونه چیه

207 بازدید | 21 پست

علایمش چیه ؟من دو بار رفتم سونو جنین قلب نداشته بار دوم ک رفتم گفته جنین هست ولی ضربان نداره گفته ی هفته بعد باز سونو بده اگه باز قلب نداشت یعنی سقط شده .بعد من الان هیچ علایمی ندارم ن خونریزی ن دل درد کسی اطلاعاتی داره لطفا بم بگید خیلی نگرانم تاشنبه باید صبر کنم دلم اشوبه

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سونو میدی اگر قلب نداشته باشه دیگه باید سقط کنی معمولا برای سونی قلب از هفت هفته به بعد میرن شما ...

من 6هفته و 3روز

نه این مولار نیست، به تقسیم سلولی بی اندازه و سریع میگن مولار.تا ۱۰ هفته هم میتونی برای تشکیل قلب صب ...

ن هنوز نرفتم الان هفت هفتمه

مولار یعنی حاملگی بدون اسپرم اینجور که من می دونم. با قلب تشکیل نشدن و اینا فرق داره عزیزم

ممنون ک جواب دادین

بعد مولار ربطی به قلب نداره.

مولار یه سری سلول ان که تکثیر میشن دور از جون باعث سرطان میشن بهش میگن بچه خوره باید سریع کورتاژ انجام بشه.وگرنه میزنه به ریه و شیمی درمانی و...

برای شما قلب نداره بحثش جداست. تا نه هفته وقت هست برای تشکیل قلب

مولار یعنی حاملگی بدون اسپرم اینجور که من می دونم. با قلب تشکیل نشدن و اینا فرق داره عزیزم

بدون اسپرم چطوری حامله میشیم؟ پس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖