2777
2789

[QUOTE=346504195]ژن خوب مهمترین مساله س بعدش روتین پوستی منظم و تحت نظر متخصص (پزشک)[/QUOTE

اره باید برم پیش متخصص پوست اما حس میکنم جوش اینامیزنم  هورمونین اول میگم اونا حل کنم بعد برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=346504195]ژن خوب مهمترین مساله س بعدش روتین پوستی منظم و تحت نظر متخصص (پزشک)[/QUOTEاره باید ...

اونم باید بری پیش متخصص زنان عزیزم. زودتر و راحت تر حل میشه. البته یه ازمایش بده ببر پیش متخصص پوست اون ببینه هورمونی هست یا نه

با پیشنهادات بقیه پوستت ممکنه اسیب ببینه. من قبلا با تجربه بقیه محصولات پوستی میخریدم. بیشترشم یا همون موقع نساخت بهم یا دراز مدت اسیب زد

همون دکتر بهتره .البته که بعضی دکترها هم بیزینسی شدن و محصولات خودشونو معرفی میکنن🤯

اونم باید بری پیش متخصص زنان عزیزم. زودتر و راحت تر حل میشه. البته یه ازمایش بده ببر پیش متخصص پوست ...

متخصص زنان یا ماما؟ فرق این دورو نفهمیدم هیچوقت🫠

۴ روز اینا تو یخچال کلا اب میندازه یکم ولی مشکلی نداره کم درست کن که تو ۳.۴ روز تموم بشه

ممنون مهربون💚

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍