2777
2789
عنوان

یه اتفاق بدی افتاده کمک

158 بازدید | 6 پست

مامان بابای من جدا شدن، ولی هنوز خونمون و جدا نکردیم. الان وسط اسباب کشی هستیم. 

بابام دندون تیز کرده به پس انداز مامانم! با تمام آزار و اذیت و کتک ها و ... وقتی به پول نیاز داره مظلوم نمایی میکنه و مادر ساده ی منم زود بهش پول میده! 

اون دوست داره جلو مردم سخاوتمند  و مهربون به نظر بیاد ولی توی خونه برعکسه ...

بخاطر همین پیش پولمونو از صابخونه نمی گیره! و الان ما برای اسباب کشی هیچ پولی نداریم.

و چون بار اولش نیست از من و مامان و .... پول نمیگیره با ۷۰ سال سن

نمیخوام به تنها پشتوانه مامانم دست درازی کنه و هرروز توی جنگ اعصابم

ولی ولی امروز  به مامانم گفته زنگ زدم کارت ملیتو بده برم بانکت! من تمام برگه های سپرده و کارت ملی و شناسنامه مامان و قایم کردم. و نمیدونم چند لحظه دیگه چی انتظارمه ...

الان باید چیکارکنم؟ اون میتونه بدون اینا کاری کنه؟ از اونجایی که دوستش رئیس بانکه؟؟؟؟؟

مامانم ازش می ترسه 

هفتاد سالگی و طلاق!!! 

فک نکنم بتونه پول بگیره از بانک باید مادرت باشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی دلرحم ........ تمام ۲۷ سال و کتک خورد. آقا از دهنش نیوفتاد و نمی افته ‌‌..

بمیرم

چقدر با گذشت 

فرشته ست مادرتون 💜

قلبم براش لرزید 

واقعا مادرای قدیم اسطوره صبر و گذشتن 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁