2777
2789

بچه ها یه خانومی هست با یه مردی ازدواج کرده ازش بچه هم داره یه دختر سه چهار ساله. اوایل رفتار های مشکوک از مرده میدیده مثلا کفش های زنونه میپوشیده تو خونه کفش های پاشنه بلند و میگفته برای شوخی و خنده بچست. یا توی جمع های فامیلی زیادی خودش رو به مرد ها میچسبونده و ناز و عشوه میومده خلاصه چندسال از ازدواجشون میگذره تو این چندسال هم فقط شب اول رابطه داشتن که همون اولین بارم بچه دار شده و دیگه هیچوقت رابطه نداشتن. بعد این مدت شوهرش بهش گفته من میخوام تورو طلاق بدم تغییر جنسیت بدم و برم شوهر کنم چون ترنسم و از اول بزور منو زن دادن. خونواده ی پسره چون میدونستن پسرشون مشکل داره سریع براش زن پیدا کردن و کار رو تموم کردن. حالا این بنده خدا چیکار کنه؟  به بچش چی بگه در اینده؟  دلش خونه، نظرتون رو بگید 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای بنده خدا، حالا میتونه مهریه و حق و حقوقشو بده؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خانوادش مگه از اول کور بودن بجای اینک این مرد رو زن بدن چرا شوهرش ندادن ودوتای دیگ‌رو بدبخت کردن؟؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بدبخت زنه.بیچاره بچه اش نمیدونم کاش یکی دیگه رو بدبخت نمی‌کرد لااقل   

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

هر دو شون گناه دارن 😔🥺

برای خودم زندگی میکنم ️...                                                           به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات، آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشن پـاک کـن...                                   ARLAESWH

ای وای بنده خدا، حالا میتونه مهریه و حق و حقوقشو بده؟

مجبوره بده. این بنده خدا بیشتر نگران جنبه ی ابروییش هست

حرفایی که بعدا به دخترش میزنن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

مژده شور خودش خانوادش ببرن 

اینا مشت اشغال هستن که زندگی یه دختر بیگناه و طفل معصوم فقط از بین بردن 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مجبوره بده. این بنده خدا بیشتر نگران جنبه ی ابروییش هستحرفایی که بعدا به دخترش میزنن

بهش بگه حداقل برو گم و گور شو کسی از فامیل اشنا نفهمه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خانوادش مگه از اول کور بودن بجای اینک این مرد رو زن بدن چرا شوهرش ندادن ودوتای دیگ‌رو بدبخت کردن؟؟

خونوادش نمیخواستن قبول کنن. دیدن داره تصمیماش جدی میشه سریع زنش دادن که به خیال خودشون قضیه تموم بشه 

مجبوره بده. این بنده خدا بیشتر نگران جنبه ی ابروییش هستحرفایی که بعدا به دخترش میزنن

حالا دخترش تر ن..س نشه یوقت🥲🥲🥲چون ژن پدرشو داره دیگه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤