2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعااا فنی حرفه ای 

کیفیت اموزش ، مدرک ، محیط اموزشی فنی حرفه ای زمین تا اسمون با کار و دانش فرق داره 

میخوای بری کار و دانش کلا ترک تحصیل کنی کلاس بیرون بری بهتره چون هیچی یاد نمیگری

قطعااا فنی حرفه ای کیفیت اموزش ، مدرک ، محیط اموزشی فنی حرفه ای زمین تا اسمون با کار و دانش فرق داره ...

ن بابا دوس دارم ادامه بدم

از ریاضیش میترسم فقط..

سخته؟  دهم یازدهم دوازدهم

کنکورش؟

ن بابا دوس دارم ادامه بدماز ریاضیش میترسم فقط..سخته؟ دهم یازدهم دوازدهمکنکورش؟

اصلا سخت نیست نگران نباش اگه بچه درسخونی که خیلی راحت از پسش بر میای 

واسه کنکورشم خب رقابت یه کمی تو فنی زیاد شده ولی اونم خیلی سخت نیست .

من خودم بهت میشنهاد میکنم از ریاضی بری کنکورشم خیلی راحتتره ولی بازم باید ببینی علایقت چجوریه

اینقد میترسونن😞همش میگن سخته منم میگم هر رشته ای سخته

واقعا اگه علاقه ای به ریاضی حساب کتاب نداری نرو منم اشتباه کردم حسابداری خوندم سر یه سال از هرچی درس زده میشی منم اینجوری شد دیگه ادامه ندادم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
آخه ریاضیم اونقدرم خوب نیسنرم ؟عاشقِ درسم ولی

اگه منظورت رشته ی ریاضیه که این تفکر غلطیه جا انداختن که هر کی ریاضیش خوبه باید بره ، اتفاقا اونجا قشنگ ریشه ای همه چیو یادت میدن نگران نباش اگه علاقه داشته باشی میتونی از پسش بر بیای 

اگه منظورت رشته ی ریاضیه که این تفکر غلطیه جا انداختن که هر کی ریاضیش خوبه باید بره ، اتفاقا اونجا ق ...

حسابداری فنی حرفه ای

همون ریاضیه؟😑

یکی‌ رشتش حسابداری بود میگف درسته اسمش حسایداریه ولی ربطی ب ریاضی ندارع

از کنکوزش میترسم

کنکور فقط سوالای تستی هستش؟

یا حل کردنی دارع

ریاضیش

حسابداری فنی حرفه ایهمون ریاضیه؟😑یکی‌ رشتش حسابداری بود میگف درسته اسمش حسایداریه ولی ربطی ب ریاضی ...

فکر کردم ریاضیو پرسیدی 

آره بیشتر با نرم افزاره کارت 

کنکور کلا تستیه 

حسابداری بدون کنکورم میتونی بری دانشگاه