2777
2789

اول ک حمله اضطرابی با حمله پانیک فرق داره .

دوم اینک باید بری روانپژشک اگ حیلب شدیده 

سوم اینک من راهکارای خودمو میگم امیدوارم بزات مفید باشه 

الان تایپ میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی مثل بطری زانی یا کمپرس یخ یا یخ بگیر کف دستت موقع حمله 

سعی کن ب خودت مسلط شی و کنترل کنی خودتو 

علائم حیاتی تو با خودت مرور کن ، من نفس میکشم من فکر میکنم من ح ق کیزنم من دستامو میارم بالا من میبینم من دارم پاهامو تکون میدم اینجوزی ترست کمتر میشه و کمتر فکر میکنی داذی میمیری . 

نفسای عمیق بکش و با خودت بلننننند با صدا بشمار یک دو سه

همزمان با شما دن انگشتاتو باز کن . 

هی به خودتبگو چیزی نیست چیژی نیست خوب میشی همه چی اوکیهالان تموم میشه ساعت هشتو نیمه . تموم میشه تموممیشه 

فقط باید خودت ب خودت کمک کنی 

من دانشجوی روانشناسی ام عزیزم 

یه سری درمان موقت داره مثل :

داخل اون زمان بدترین حس اینکه فکر میکنید دارین ایست قلبی میکنید و وحشت میکنید 

و این باعث میشه بدتر بشه 

اولین کاری که باید بکنید اینکه اگر کسی پیشتون نبود خودت به خودت بگو که این موقته و کسی و چیزی من و تهدید نمیکنه و خودت و کم کم آروم کن 

هر موقع ام که احساس کردی تواناییش رو داری سرپا بلند شد و دوتا دست هات رو دراز کندرو به روت و با کف دست به دیوار فشار بیار و هول بده دیوار رو

بعد یه سری  افراد و یا یه سری مکان ها باعث میشه پنیک بشید اون و بشناسید یا ازش دوری کنید تا زمان درمان یاام همراه کسی باشید داخل اون شرایط ها 

درمان اصلیشم اینه که روانشناس و روانپزشک بری عزیزم حتما 

امیدوارم کمکت کرده باشه 

ی چیزی مثل بطری زانی یا کمپرس یخ یا یخ بگیر کف دستت موقع حمله سعی کن ب خودت مسلط شی و کنترل کنی خودت ...

مرسی عزیزم

الان ۳ پریدم یهو تا ۳.۳۰ حالم داغون بود

دهن خشک

تپش بالا

ترسسسسس

افکار بددد

الان بهترم ۳۰ دقیقه طول کشد😔

خیلی سخته

منم مث توام تنها نیسی

یک شنبه با فشار خون بالا و این علائم رفتم دکتر 

و از دیروز ی خبر بد شنبدم ک همش تو خواب میپرم 

شمام افکارتون اینجوریه ک حس میکنید وقتی یه اتفاق بد میوفته واس یکی نفر بعد شمایین؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
مرسی عزیزمالان ۳ پریدم یهو تا ۳.۳۰ حالم داغون بوددهن خشکتپش بالاترسسسسسافکار بدددالان بهترم ۳۰ دقیقه ...

الهی ک زود خوب بسی قشنگ من 🌹

بین ترس زیاد و حمله هم تفاوت زباده .

اک ادامه دار شد بازم اول با روانشناس مطرح کن درصوزت صلاحدید شمارو ب روانپزشک ارجاع میدن .

امیدوارم گذرا باشه و دیگ تجربش نکنی .