2777
2789
عنوان

من همونیم که بهش تجاوز شد

835 بازدید | 29 پست

تو تاپیک اولم توضیح دادم چ اتفاقی برام افتاده بود،

حالا داستانی ک الان پیش اومده

روز تاسوعا بعد حدودا ۴ ماه بهم زنگ زد، با گوشی دوستش زنگ زده بود و من توقع نداشتم اون باشه، صداشو شنیدم شوکه شدم اولش شروع کرد عادی احوالپرسی کردن منم گفتم دیگ برای چی زنگ زدی ک یهو شروع کرد ب توهین کردن تا تونست بهم بد و بیراه گفت و بین حرفاشم اعتراف کرد ک چیکار کرده باهام، میخندید مشخص بود کنار دوستاشه چون با گوشی دوستشم زنگ زده بود.

من شوکه بودم فقط بهش میگفتم خفه شو مغزم انقد قفل بود نمیتونستم گوشیو قطع کنم بعد ۵ دقیقه شنبدن توهیناش ب خودم اومدم گوشیو قطع کردم و بلاکش کردم

الان من باید چیکارکنم دو روزه حالم بده

خیانتش و آسیب جسمی ای ک بهم‌زده بود ب اندازه کافی اعتماد ب نفس و عزت نفسمو له کرده بود الان دوباره با توهیناش همون یه ذره اعتماد ب نفسمم ازم گزفت.

فکر خودکشی دیوونم کرده ولی اول میخوام یه بلایی سرش بیارم.

میتونم ازش شکایت کنم؟؟ گوشی من ضبط تماس داره صداش ضبط شده ک اعتراف کرده باهام چیکار کرده

این میتونه مدرک باشه؟

میشه شکایت کنم و خانوادم متوجه نشن؟

به فتا میگفتی به پلیس و...شکایت و... پدرشو درمیاوردند. مکالمات ضبط میشه عزیزم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من باید چیکارکنم دو روزه حالم بدهخیانتش و آسیب جسمی ای ک بهم‌زده بود ب اندازه کافی اعتماد ب نفس ...

اینکه مکالمه را ضبط کنی خودش جرم محسوب میشه 

ولی با شکایت کردن پای همه باز میشه ب این قضیه فک کنم 

الان من باید چیکارکنم دو روزه حالم بدهخیانتش و آسیب جسمی ای ک بهم‌زده بود ب اندازه کافی اعتماد ب نفس ...

پلیس فتا

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

چراخود کشی اتفاقیه که افتاده اونی که مقصره طرف مقابله یه روزی یه جایی تقاص پس میده حالا میخواد  پنجاه سال بعد باشه یا همین فردا مطمئن باش بد میخوره  خودتو نیاز سعی کن خودتو بکشی بالا  و موفق بشی  

از اینکه ب خانوادم بگن میترسم

بگو، متوجه بشن کمکت میکننن🥲

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
چجور مدرکی

یه ضبط تماس رو گوشیت نصب کن بهش زنگ بزن و راجبع اون تجاوز حرف بزن صداش که ضبط شد برو اداره پلیس و اونجا هم بهش زنگ بزن و یجوری خودتو مظلوم جلوه بده که جلوی مامورا پشت گوشی بگه چیکار کرده باهات