بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی نمیتونه بچش رو از ارث محروم کنه!چنین چیزی قانونی نیست
پس این همه ادم چحوری اینکاررو میکنن؟
هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر آریایی (خودم نوشتم)
کسی نمیتونه بچش رو از ارث محروم کنه!چنین چیزی قانونی نیست
بله ولی در صورتی که مالی مونده باشه میتونین خدای نکرده قبل وفات به نام کسی بزنن
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مامانم انقد یکی از داماداشو دوس داره اگ بذارن حق هممونو میزنه به اسم اون ،الحق اونم آدم خوبیه
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
خیلی دلم شکست کلی نذر و نیاز و نماز شب که مامانم متوجه اشتباهش بشه ولی نشد که نشد، مادرم میگه صلح عمری میکنم که بعد از من فقط پسرم صاحب تمام دارایی منه