2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیفت چرا مگه پرستارا شیفت نبودن 😄

خلبان و مهماندار ها و...شیفت میرن دیگه 

یه سفر ممکنه چند روز زمان ببره 

یا چند سفر همزمان باشه تو برنامه و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مردا ک ۸۰ درصد و مخن😄از چه لحاظ میگی ؟

مثلا هر موقع دوست داره زنگ و پیام میده و بهونش اینکه من پرواز بودم  و ایا تو میتونی بهش ایراد بگیری ؟ قطعا نه . مثلا چندوقت پیش گفت پرواز دارم گرجستان زنگ زدم فرودگاه امام و بهم گفتن امروز پرواز گرجستان نداریم و اگر غی مستقیم بهش میگفتم بهم در جواب میگفت پرواز فول شده از لیست رفته . یا مثلا در طول روز نیست چون میگه پروازم شب و نصف شب بهت پیام میده ازت عکس میخواد میگه من پرواز سنگین داشتم و فشار رومه و ازت انتظار حرفهای خاص داره چون میگه خستگیم در میره. بهش میگم بیا بریم بیرون میگه نه من آن کال هستم هر آن ممکنه پرواز داشته باشم .  تز طرفی هم دم از موقعیتشون میزنن که ما تو فودگاه و این ور و اون ور تا بفهمن خلبانیم همه میان سمتمون و .... این وضعیت خلاصه دوست پسر خلبان منه . حالا خلبنهای دیگه هم که در حد اشنا باشون بودن یبین علناااااااااااااااااااااااااااا میگن فقططططططططططططططط رابطه و دیگه هیچی نه عشق نه علاقه نه شخصیت دختر هیچی مهم نیست  براشون فقططط رابطه این تجربه با چندییییین خلبانه. در اخر بگم بزرگترین ضربه ی زندگیم که باعث افسردگیم الاخون والاخونیم شد از این خلبتان خوردم 

مثلا هر موقع دوست داره زنگ و پیام میده و بهونش اینکه من پرواز بودم و ایا تو میتونی بهش ایراد بگیری ...

اینایی ک گفتی رابطه تلخی بوده بهونه های منطقی هم میاره برات

همه جا خوب و بد هست اینا بیشتر بد هستن😄

اکثر رابطه ها از عشق تبدیل ب شهوت شده ب شغل طرف هم ربطی نداره و این حس شهوت از طرف پسرا بیشتره همیشه و آزار دهندس برای دختر 

شغلت چیه ک چندتاشون رو تجربه کردی؟ 

همچین چیزیم نیستهمسر من خلبانه البته خصوصی نه..)) خلبان ارتش

عزیزم ی سوال دارم ازت راجب شغل شوهرت برای ی نفر میخوام جوابشو،ب هرچی خلبان جنگنده بود پیام دادم پرسیدم ولی جوابم و ندادن تروخدا تو جواب بدههههه😫🤣

فرض کن طرف دوتا دندون پر کرده داره و ی دندون دیگشم خرابه و باید عصب کشی بکنه و میخواد دندونش رو ایمپلنت هم بکنه،با این شرایط ک دندوناش و پر کرده آیا واسه خلبان جنگنده رد میشه یا نه؟یا اینکه ایمپلنت بکنه چی بازم رده؟چون یکی از معیارهای مهم این شغل تاجایی ک میدونم داشتن دندون سالمه

بازم ببخشید یهو مزاحمت شدم