2777
2789
نا امید نباشمشکلتون چیه

بالا نوشتم عزیزم و علاوه بر اونایی که گفتم چندین دلیل شخصی دیگه دارم برای بچه دار نشدن و اینم اضافه کنم که من دیگه واقعا حوصله و اعصاب بچه داری ندارم .من تحمل خودمم ندارم 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
انشالا ک هر چی خیره براتون پیش بیاد.بله شرایط واقعا وحشتناکه من دلم میسوزه احساس مسولیت شدید دارم

دقیقا از نظرمن بچه رو بیاری مسئولشی از همه لحاظ.دیگه تمام زندگیت میشه برای اون بچه و دیگه کاملا زندگیت فرق میکنه.راستش اینم منو می ترسونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم هیچوقت از خدا به زور نخواستم و نمیخوام.گفتم خدایا تو مصلحت منو بهتر از هرکسی میدونی راضیم به رضای تو .مطمئنم و ایمان کامل دارم که خدا بهترین صلاحمو برام میخواد

دقیقا از نظرمن بچه رو بیاری مسئولشی از همه لحاظ.دیگه تمام زندگیت میشه برای اون بچه و دیگه کاملا زندگ ...

دقیقا خیلی میترسم هم اینکه بیاد براش کم بزارم یا اینکه نیاد و دیر شه خیلی دوراهی بدیه خیلی

دقیقا خیلی میترسم هم اینکه بیاد براش کم بزارم یا اینکه نیاد و دیر شه خیلی دوراهی بدیه خیلی

افرین دقیقا.نمیدونم راستش بعدها پشیمون بشم یا نه 

آخه من خیلی دلیل دارم برای بچه نیاوردن متاسفانه که نمیتونم بگم

اما عزیزم تو هنوز جوونی خداروشکر. دعا میکنم انشاالله خدا بحق اما حسینش بهترین صلاحت رو برات پیش بیاره.الهی که از همه لحاظ مالی جسمی روحی تو بهترین وضعیت باشی و بهترینها نصیبت بشه 

اما عزیزم تو هنوز جوونی خداروشکر. دعا میکنم انشاالله خدا بحق اما حسینش بهترین صلاحت رو برات پیش بیار ...

خیلی ممنون عزیزم انشالا ب حق همین شبای عزیز هر چی ب صلاحته برات رقم بخوره عزیزم

خیلی ممنون عزیزم انشالا ب حق همین شبای عزیز هر چی ب صلاحته برات رقم بخوره عزیزم

ممنونم خانم گل و همچنین برای شما عزیزم 🤲🤲🤲❤️