2777
2789

دوسه سالی هست افسردگی دارم و روز ب روز شدید تر میشه

اگه تاپیکامم نگاه کنین توی چندماه گذشته دوسه بار سعی کردم زندگیم تموم شه همین روزاهم همین حسا هست برام همین امشبم تو سرم بود ی عالمه قرص بخورم... واقعا خسته شدم هرچی جمله ی انگیزشی میشنوم حالمو بد میکنه از کوچیکترین اقدامی برای بهتر یا بدتر شدن حالم خستم حتی از غذا خوردن دیگه با دعواهای مامانم روزی یه وعده میخورم روانشناسم میگه ریسک کن بستری شو ولی خیلی چیزای منفی هم شنیدم تجربه های منفی اینک بری بدتر میشی و قرص بخوری دائم باید بخوری و.... نمیدونم چی کار کنم؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
من یه مدت قرص خوردم حالم خیلی بهتر شد الان هم دیگه قرص رو قطع کردم زیر نظر دکتر

خب من هرچی دکتر میرم قرص میخورم دوز بالا میبرن بدتر میشم فرقی نداره ب حالم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من هرچی دکتر میرم قرص میخورم دوز بالا میبرن بدتر میشم فرقی نداره ب حالم

کدوم شهری؟

در کنار مصرف دارو مشاوره هم میری؟

عزیزم قرص فقط بنزین ماشین هست تا وقتی خودت استارت نزنی ماشین زندگیت روشن نمیشه خودت باید همت کنی باید تغییر کنی جملات انگیزشی نیاز نیست فقط یه جاهایی اجبار لازمه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خیلی سخته ولی مطمعنم شما از پسش برمیای 🙂 حتما برو روانپزشک خوب و تحت نظر دکتر دارو باید بخوری،ایشال ...

دکتر رو گفتم خوب نیستم و اینا گفت باید دوز داروها بالاتر باشه ک اونم باید بستری باشی نمیدونم...

دکتر عوض کردی تا بحال؟

اره دوسه تا روانپزشک عوض کردم

یسوال دیگه وقتی که دارو میخوری حالت چطوره؟ارامش داری ارومی؟

ن بابا اینجوری نیست ک ارامش داشته باشی

فک کن مثلا اعداد منفی حال بد باشن اعداد مثبت حال خوب با قرص میرسی به صفر 

کدوم شهری؟در کنار مصرف دارو مشاوره هم میری؟عزیزم قرص فقط بنزین ماشین هست تا وقتی خودت استارت نزنی ما ...

تهران

اره اونم کلی عوض کردم تا با یکی اوکی شدم 

میدونم ولی خب ببین من خیلی وقته همش دارم تلاش میکنم هربار هرکدوم جملاتو راهارو رفتم شکست خوردم واقعا حالم از هرچی جمله و حرف و ویدیو انگیزشی و نصیحت واره بهم میخوره انگار کسی نمیفهمه چی میگم من واقعا واسه جداشدن از تخت هم حوصله ندارم

تهراناره اونم کلی عوض کردم تا با یکی اوکی شدم میدونم ولی خب ببین من خیلی وقته همش دارم تلاش میکنم هر ...

میدونم منم این حال رو تجریه کردم عزیزم واسه قدم اول حتما ساعت خوابت رو منظم کن ساعت ۱۱ شب بخواب صبح هم ۶ بیدار شو کاکائو و بستنی و شکلات و اسپرسو و قهوه نخور 

یه برنامه غذایی درست باید داشته باشی باور کن یه سری نکات کوچیک خیلی حالت رو بهتر میکنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ن بابا اینجوری نیست ک ارامش داشته باشیفک کن مثلا اعداد منفی حال بد باشن اعداد مثبت حال خوب با قرص می ...

چن سالته؟مجردی؟ اینترنت بزن یه روانپزشک خوب.مادر منم دوقطبی هرماه میبرمش یه عالمه هم دارو بهش میدن ولی وقتی میخوره خوبه اگه نخوره ولی....... توروخدا کم نیار طاقت بیا به دلم افتاده چه روزای خوبی درانتظارته. من نمیشناسمت ولی همین لحظه از ته قلبم برات ارزو میکنم توی خوشی هات غرق بشی 

میدونم منم این حال رو تجریه کردم عزیزم واسه قدم اول حتما ساعت خوابت رو منظم کن ساعت ۱۱ شب بخواب صبح ...

واقعا نمیتونم همه چی بدتر میشه، اره کافئینم برام خوب نیست اصلا خیلی وقته نمیخورم