توی این کار یه آقایی مشتریم شد که خیلی انسان شریفی بود یک بار سر صحبت که باز شد گفت شما خیلی خوشبختی چون هر وقت میبینم شما رو آرامش داری این یعنی خوشبختی من بهش گفتم این طور نیست همه مشکل دارن گفت برام دعا کن و مشکلش رو بهم گفت
من بدون چشم داشت خیلی بهش کمک کردم که اون مشکلش حل بشه و اصلا نمیدونستم اون آقا ثروتمنده تا حدودی هم حل شد بعد اون بهم زنگ زد و گفت که میخوام در مقابل خواهری که در حق من کردی یک زمین به نامت بزنم و در کمال نا باوری همون فرداش زمین رو به نامم زد. ا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جون عزیزتون هر کی پیاممو می بینه دعا کنه حاجت روا شم انشالله 😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭