2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون ۲۴ تومان میارزه مشاور کنکور؟عیب یابی و رفع اشکال میکنه و ازمون هر هفته میگیره نزدیک‌ امتحا ...

24 ملیون؟ حماقته پول کل سال رو یکجا میگیرند؟ 

با موسسه زیادی کار کردم بدترین موسسه ها موسسه هایی بودن که پول یک جا میگرفتن عزیزم 24 ملیون اصلا این کار رو نکن تضمین میکنی که همچیزشون درسته؟

بعدم ازمون ازمونایی که مشاور میگیرین معمولن ازمونایی سطحی اند و ببیند دانش اموز تسلط داره یا نه ی کنکور باید وقتشو پای ازمونای معتبر بزاره

24 ملیون؟ حماقته پول کل سال رو یکجا میگیرند؟ با موسسه زیادی کار کردم بدترین موسسه ها موسسه هایی بودن ...

نمیدونم گفتم جلسه اول برم

بهشون بگم ماهانه حداقل بدم

چون یکجا دادن به قول شما حماقته

به نظرتون ۲۴ تومان میارزه مشاور کنکور؟عیب یابی و رفع اشکال میکنه و ازمون هر هفته میگیره نزدیک‌ امتحا ...

عزیزم چرا تو این تعرفه رایگان شرکت نمیکنی که شانستو بسنجی فقط کافیه یک یا دو هفته وقتتو باما سپری کنی بعدن میتونی تصمیم بگیری همراهمون ایم مسیر رو طی کنی یا نه  

حالا جدا از این بهم پیام بده تا بهت بگم بجای اینکه 24 تومن بدی مشاور چیکار کنی

نمیدونم گفتم جلسه اول برمبهشون بگم ماهانه حداقل بدمچون یکجا دادن به قول شما حماقته

میدونی بار ها دیدم خودم زیر مجموعه اشون بودم باهاشون کار کردم قشنگ دیدم خداتومن اول کار میگرفتن بعدم خوب دیگه دانش اموز بدبخت پولشو داده بود مجبور بود به هر سازشون برقصه اخرشم وسطاش اصلا مثل قبل با دانش اموز کار نمیکردند