missluxury مدیر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 1267 عنوان بحث با خواهر شوهر بنظرون حق با کیه | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 18 پست سر یه موضوعی خندید منم خیلی ناراحت شدم یعنی حس کردم تحقیر شدم بنظرتون حق داشتم ناراحت بشم یا نه برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد... 1403/04/26 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missluxury مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 1267 خنده اش بی مورد. بود. بذار قهر بمونه. چقدر سبک بازی درمیارن بعضی ها جالبه خودشون عروس قبلی رو میگفتن حرف نمیزنه اهمیت نمیده منم که حرف میزنم مسخره میکنن البته منم گفتم خوبه قیافه نمیگیرم حرف میزنم بیشتر ناراحت شد برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
دادستان_خانوم عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 4983 جالبه خودشون عروس قبلی رو میگفتن حرف نمیزنه اهمیت نمیده منم که حرف میزنم مسخره میکنن البته منم گفت ... تحویل نگیر. دنبال ایراد هستن. زیر بغل مار.
missluxury مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 1267 تحویل نگیر. دنبال ایراد هستن. زیر بغل مار. آره عزیزم احساس میکنم خیلی صمیمی شدم دیگه واسم ارزش نمیدن واسه حرفام میخندن بنطرت وقتی شوهرم هی مجبور میکنه همیشه ی خدا بریم اونجا چطور فاصله بگیرم ؟؟؟؟؟ برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
دادستان_خانوم عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 4983 آره عزیزم احساس میکنم خیلی صمیمی شدم دیگه واسم ارزش نمیدن واسه حرفام میخندن بنطرت وقتی شوهرم هی مج ... لازم به توضیح نیست. بهانه. بعد ی مدت کاملا به نبودت عادت میکنن