2777
2789
سلام بچه ها من منتظر شدم بعد عمل ببینم نتیجه چی میشه چون عذاب وجدان داشتم که ببینم عمل خوب میشه یان ...

سلام عزیزم من شرایط خاصی برام پیش اومده باید سریع  ترمیم کنم. راجب دکتر رفایی خیلی خوب میگن فقط من نمی‌دونم هر چند بار هم ارتباط باشه شدنی هست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفایی کار بکارتش حرف نداره ولی آنلاین هم تشخیص و معاینه داره تو تلگرام پیام بده

عزیزم از شهر دیگه بریم تهران میشه همون موقع برگردیم یا باید بمونیم. من پیش رفایی این ماه نوبت دارم 

عزیزم از شهر دیگه بریم تهران میشه همون موقع برگردیم یا باید بمونیم. من پیش رفایی این ماه نوبت دارم

سلام خیلی ها نوشتن راحت اومدن برگشتن شهرشون  حتما میتونی برگردی   آخه عملش چیزی نیست که  بیشتر استراحت راحت برگرد  تا روز چهلم هم لازم نیست معاینه بشی

سلام دوستان من دنبال دکتر خوب برای ترمیم بکارتم پولش اصلا برام مهم نیست همه جا موندم دکتر رفایی رو معرفی کردن میشه راهنمایی کنید چطور مشاور ه بشم و نوبت بگیرم ؟ کجای تهران ؟ و اینکه نوبت زود هم میده ؟

سلام دوستان من دنبال دکتر خوب برای ترمیم بکارتم پولش اصلا برام مهم نیست همه جا موندم دکتر رفایی رو م ...

خوب برو پیش رفایی عمل کن دیگه هم قیمتش خوبه هم کارش خیلی خوبه  اینهمه ازش راضی آن  من پیامها رو که دیدم حتی از ده سال پیشم پیام ازش هست که بیمارش بودن معلومه که تجربه زیاد داره دیگه. خیلی تعریف ازش زیاده