2777
2789

شنیدم براسرفه خوبه وبراکسانی شیمی درمانی میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تو کدومو میگی ولی اونایی که دو نوعه جلو صورتی و آبیه

اره منم همونارو میگم

از لوازم آرایشیا گرفتی؟ کدوم رنگشو؟

من چندوقته میخوام برم بگیرم ولی روم نمیشه برم بگم کرم شیر الاغ بدین😁 جایی هم ندیدم سر دست مثلا تو ویترین گذاشته باشن بگم از اونا میخوام

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

اره منم همونارو میگماز لوازم آرایشیا گرفتی؟ کدوم رنگشو؟من چندوقته میخوام برم بگیرم ولی روم نمیشه برم ...

سفارش دادم ، آبیشو ، رو شدن نمیخواد که ، خیلی خوبه سفیدت میکنه خیلی طبیعی😂

سفارش دادم ، آبیشو ، رو شدن نمیخواد که ، خیلی خوبه سفیدت میکنه خیلی طبیعی😂

پس وقتی بازارا باز شدن حتما میرم میگم😂

میشه بگی با هزینش چقدر شد عزیزم؟ بعد اینکه واقعا به مرور پوستو چند درجه سفیدتر میکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

پس وقتی بازارا باز شدن حتما میرم میگم😂میشه بگی با هزینش چقدر شد عزیزم؟ بعد اینکه واقعا به مرور پوست ...

با هزینه ارسالش شد ۹۵ ، ببین همون موقعی که میزنی خیلی قشنگ سفیدت میکنه اصن واسه آرایش روزانه و اینا دیگه نیاز به کرمپودر نمیشه ، ولی رنگ اصلی پوستو اونقدر روشن نمیکنه شاید یه درجه از پوست خودت روشن تر ، اگه میخوای دو یه درجه پوست خودت روشن تر بشه عصاره برنج بزن

با هزینه ارسالش شد ۹۵ ، ببین همون موقعی که میزنی خیلی قشنگ سفیدت میکنه اصن واسه آرایش روزانه و اینا ...

چه خوب، ن منم فقط درحد یه درجه روشن تر شدن میخوام باشه چون شنیدم رو پوست هم بهتر از کرم پودر و محصولات ارایشیه دیگه فیکس میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤