2777
2789

پاسخگوی سوالات شما در زمینه ی مامایی هستم ارسال کنید همراه با توضیحات کامل در اسرع وقت پاسخ میدم

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم دهانه ی رحم چطور از بین میره خیل دکتر رفتم و دارو خوردم فایده نداشته

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سلام عزیزم ویتامین EوD از سرطان سینه جلوگیری میکنه؟

کلا این دو ویتامین آنتی اکسیدان هم هستند . و آنتی اکسیدان ها خاصیت ضد التهابی و باعث جلوگیری از رادیکال های آزاد بدن میشن .پس موثر در جلوگیری از سرطان 

ببخشید من جواب دادم.

سلام عزیزم ویتامین EوD از سرطان سینه جلوگیری میکنه؟

پیشگیری بله اما نه صد درصد خانمها برای پیشگیری از مصرف ال دی تا حد امکان صرف نظر کنن حصوصا اکر سابقه فامیلی دارید و نپوشیدن سوتین ،مصرف امگا هم توصیه میشه ویتامیم ای هم تا حدودی اما دی چندان ربطی نداره

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
زخم دهانه ی رحم چطور از بین میره خیل دکتر رفتم و دارو خوردم فایده نداشته

پلاسما رو امتحان کن 

هفته چندم برم برا آخرین سونو باردارم ...

هفته 37-38 برای تعیین پرزانتاسیون جنین که بریچ یا سفالیک بودن مشخص بشه

ممنون بانوووو💝💝

خواهش میکنم عزیزم

سلام خوبین ممنون میشم جوابمو بدین من بارداری دوممه و ۲۲هفته و۳روزمه سمت واژن ولگن واینا از ۳ساعت پیش درد شدید دارم چکار کنم دکترم نیستش تعطیله و میترسم برم بیمارستان معاینه کنن و بد باشه 

خدایاشکرت
سلام خوبین ممنون میشم جوابمو بدین من بارداری دوممه و ۲۲هفته و۳روزمه سمت واژن ولگن واینا از ۳ساعت پیش ...

دردخایی که با استراحت خوب نشن و یا همراه با انقباض شکم باشن ،یعنی شکم دقیقا سفت عین سنگ بشه یا خیلی منظم و با فواصل دقیق درد بگیرن در غیر اینصورت بخاطر جای گیری و رشد جنینه نگران نباشید عزیزم اگر دوست داشتی میتونی از طریق روبیکا و یا واتساپ باهام در تماس باشی در گوگل کلمه مامابان رو سرچ کن و وارد کانال شو از قسمت بیو شماره رو بردار 

دردخایی که با استراحت خوب نشن و یا همراه با انقباض شکم باشن ،یعنی شکم دقیقا سفت عین سنگ بشه یا خیلی ...

استراحت کردم کلا کاری نمیکنم ولی هی از داخل تیر میکشه ودرد میکنه وبچم حرکتش زیادتر شده و حدودا تو این ۳ ساعت ۶یا۷ بار خودشو سفت کرد انگار سنگ 

خدایاشکرت