2777
2789
عنوان

ولی کوتاهی موهای بلند خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 53 پست
من موهام تا رون پا بودزدم الان از حالت کوتاهیش یکم بلندتر میشه باز سریع میرم کوتاه میکنمهیچوقت در بر ...

به خدا دلم میخواد هر روز اون شبی که موهامو زدم تکرار بشه تا اون حس راحتی رو دوباره تجربه کنم

اصلا در عجبم چرا تا حالا کوتاه نکرده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای منم خیلی بلنده با این تفاوت که حالت داره موی لخت خیلی قشنگتره به نظرم

جنسشم چربه شامپوی مخصوص موی رنگ شده هم میزنم فردای حموم باز چرب شده

یکی از مشکلاتم بستن موهام زیر شاله همه فکر میکنن مثل چندسال پیش کلیپس بزرگ زدم نمیدونم این موهامه جمعشون کردن حجم زیاد نشون میده

شما زیر شال و روسری باز میذاری؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

موی زیاد بلند هم دیگه جذاب نیست 

الان انقدر مدلای خوشگل کوتاهی اومده آدم دلش نمیسوزه

موی بلند باعث میشه زیبایی چهره مشخص نشه 

موی کوتاه برعکس باعث میشه توجه سمت چهره بره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم مث تو عاشق موهامم به هیچ عنوان کوتاه نکن به هییییچ عنوان چون تو منتظری مثلا یکسال دیگه بلند بشه ...

یجوری از موهات با غصه حرف زدی که اصلا انگار قلبتو درمی‌آوردن و میرفتی تو کما  یه موعه دیگه اینهمه وابستگی نداره

چیزی برا موهات استفاده نمیکنی؟ من هرچی زور بزنم رشد نمیکنه واقعا اومدم بگم نمیخوایش بده من حیفه چرب ...

نه هیچی استفاده نمیکنم ولی خب رشدش خوبه و نرمه 

منم یکی خواهرام موهاش اصلا رشد نمیکنه  انگار هرکس یجوره 

تو میتونی قرص زینک دوماه بخوری هم ریزش قطع میشه هم بلند میشه .

نه هیچی استفاده نمیکنم ولی خب رشدش خوبه و نرمه منم یکی خواهرام موهاش اصلا رشد نمیکنه انگار هرکس یجو ...

قرص زینک چطوره عوارض نداره؟

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧