2777
2789

سلام دوستان آمپول hmg روز دومم رو زدم کسی زده؟ باردار شده؟ میخوام قرص آ اس آ بخورم ضرر نداره؟ دو روز دیگه ام باید ی سوزن برا آزاد شدن تخمک ها بزنم و اقدام کنم چند درصد با این سوزن ها باردار میشن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم سوزن hmg زدم الان میخواستم قرص آسپرین 80بخورم میخوام بدونم کسی تجربه داشته تداخلی نداره؟

از دکترت بپرس حتما اینجا کسی پرونده پزشکی شما و مسایلتون رو نمیدونه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از دکترت بپرس حتما اینجا کسی پرونده پزشکی شما و مسایلتون رو نمیدونه

پرونده پزشکی نیاز داره اینجا خانم های با تجربه ای هستن ک امکان داره هم زمان با این دارو قرص آسپرین رو هم مصرف کرده باشن یا اطلاع داشته باشن بهرحال ممنون بابت توسیه شما 😊

پرونده پزشکی نیاز داره اینجا خانم های با تجربه ای هستن ک امکان داره هم زمان با این دارو قرص آسپرین ر ...

اگر پزشکتون بهتون دادن استفاده کنید اگر نه خودتون میدونید و خانمهای اینجا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پزشکم داده بود ک نمیپرسیدم. ممنون بابت توسیه هات 😊

پس چرا میخوای بخوری؟

میدونی قرص آسپرین یا Asa چیه ؟

بله رقیق کننده خون ۸۰ میلی گرم هست معمولا دزش

بله رقیق کننده خون ۸۰ میلی گرم هست معمولا دزش

خب منم برا رقیق شدن خونم میخوام بخورم عزیزم چون دیدم نوشته بود ممکنه آمپول hmg خون رو غلیظ کنه منم چون اولین باره این سوزن هارو میزنم یکم ترسیدم گفتم ی آسپرین بخورم یوقت خونم لخته نشه برا همین پرسیدم 

خب منم برا رقیق شدن خونم میخوام بخورم عزیزم چون دیدم نوشته بود ممکنه آمپول hmg خون رو غلیظ کنه منم چ ...

خوب اگر دکتر لازم میدونست میداد بهتون 

بقول خودت همه عوارضشون یکی نیست منم برا همین خواستم بدونم خانم های باردار یا مامان ها بهم بگن... شما ...

بله عزیزم من هم ازدواج کردم هم مامان هستم هم سقط داشتم اطلاعات دارم