2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

157 بازدید | 6 پست

شوهر من خیلی ادم حساسیه همش دوست داره همه باهاش خوب برخورد کنن اگه کسی کوچکترین چشمی بهش نازک کنه دیگه با طرف سرسنگین میشه حالا حساب کنید من چی میکشم همش باید مراقب باشم رفتاری نکنم که بهش بربخوره همه جا احترامشو نگه دارم

امروز سر یه چپ چپ نگاه کردن توی جمع دوباره باهام قهر کرده بديش اینه من خودمم آدم مغروریم غرورم اجازه نمیده بی جهت برم منت کشی کنم همیشه تا بوده بقیه منت منو کشیدن هروقت قهر میکنه متقابل منم سرسنگین میشم اصلا کششی برای ارتباط برقرار کردن باهاش ندارم

شما چه برخوردی دارید با شوهراتون وقتیکه قهر میکنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش خیلی بده شوهر اینجوری خوب نی ولی توم رفتار جالبی در مقابلش انجام نمیدی میتونی باهاش حرف بزنی حلش کنی  اون ازت انتظار خواهشو التماس نداره اینجوری فقط رابططون سرد و سردتر میشه و قهراتون مدتش هردفعه بیشتر میشه بعضی موقعه هام تقصیرت باشه بنظرم لازمه ک تو یه قدم برداری یا یکاری کنی درست شه خلاصه بی محلی نکن ن انقد پیله شو ک خودشو بگیره ن انقد سرد ک رابطططون بدتر شه من بدم میاد زنایی ک شوهرشون قهر میکنن میرن عین کنه به دستو پاش میوفتن یکی مثل خودم اولای رابطم با شوهرم ابنجوری بودم 

کارش خیلی بده شوهر اینجوری خوب نی ولی توم رفتار جالبی در مقابلش انجام نمیدی میتونی باهاش حرف بزنی حل ...

من اولا کلا دیگه نه سلام بهش میدادم نه خدافظ دیگه چاییو میوه دادن و ..بماند حتی نگاشم نمیکردم که یه وقت فکر نکنه باهاش آشتیم بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم که کارم اشتباهه و فلان الان کارای روزانه رو انجام میدم حرفایه کوتاه مثلا چیزی میخوری و کجاییو کی میای و کجا میری و اینارو میگم ولی انقدر سرسنگین بهش میگم که از صدتا فحشم بدتره چون واقعا برام سنگینه قهرش منو بابام انقدر لوس کرده که هیچکس جرات نداشت بهم چپ نگاه کنه همیشه قهر میکردم بابام با کلی نازو نوازش و بوس و بغل از دلم درمی‌آورد ولی الان منت کشیش بخوره تو سرم این کلا خود منه من باید برم بغلو بوسش کنم تا از دلش دربیاد آخه چجوری من برم کارایی که یه عمر با خودم می‌کردند با یکی دیگه بکنم😭😭😭