2777
2789

خانما باردارم بچه یساله دارم. دارم از شهری به شهری جابجا میشم. اینجاهم تنها دارم اسباب جمع میکنم هرچی بابام و داداشم به مامانم گفتن برو کمکش نیومد. خیلی از دستش ناراحت ام. واقعا شرایط سختی دارم الان. هرچند خودم دیگه جمع کردم وسیله هامو ولی نمیتونم ناراحت نباشم از دستش

برای زایمانمم گذاشتم روزی اومد که شبش رسید و فرداش رفتم برای زایمان

الان هم میگفت رفتی اونجا جاری و خواهر شوهرت هستن منو میخوای چیکار

امروزم بهش زنگ نزدم خودش زنگ زد گلگی که چرا از صبح زنگ نزدین

اخه مگه ادم چندبار موقعیت اینجوری براش پیش میاد که نیاز داشته باشه به کسی. کلا تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم چند روزی ببینم متوجه میشه ناراحت ام  یانه

نباید انتظار داشته باشی😁

کارگر میگرفتی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری کاملا

ولی شخصیت مادرت معلومه بیخیال و خونسرد هست

تو هم کنار بیا

آدمیزاد ذاتا تنهاس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

چرا کارگر نمی‌گیری 

در مورد بحث زایمان ک گفته خواهر شوهر و جاریت هستم حرص خوردم، آخه مگ خواهر شوهر و جاری جای مادر ادمو میگیره

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

نه اتفاقا من میگم باید انتظار داشته باشی آخه آدم اگه مادرش نیاد کمکش غریبه میاد ولی متاسفانه ماها مادرانی حامی نداریم منم چقد دلم ی مادر حامی میخواست البته فک کنم اگه تعداد بچه ها کمتر باشه بهتره باز ماها زیادم هستیم ماشالله

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خداخیرت بده مامان من که اصلا ما خواهرارو آدم حساب نمیکنه. فقط پسرش نه برای زایمان اومده تابحال نه کم ...

برای منم اسباب کشی نیومده کلا ولی خب این سری خیلی سختمه هم باردارم هم بچم تو دست و پاس. البته خودم جمع کردم تموم شد دیگه

نه اتفاقا من میگم باید انتظار داشته باشی آخه آدم اگه مادرش نیاد کمکش غریبه میاد ولی متاسفانه ماها ما ...

من که تک دخترم چی بگم؟ دقیقا اخه از مامانم انتظار کمک نداشته باشم از کی داشته باشم

خودش عمل کرد یه ماه رفتم تر و خشکش کردم. یعنی دلش نمیسوزه برام تو این شرایط تنها باید چیکارکنم 

شوهرمم همش دنبال کاراشه