2777
2789
عنوان

همه میگن بده اَخ و پیفه😂🤫🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست
من مطمئنم که میرم ولی جالبه دوستی که فکر میکردم پیشرفت منو میخواد هم هی میگه غیر ممکنه و سعی داره جل ...

افرین به کسی اهمیت ندع سعی کن الویت خودت باشی و وقتی میدونی خوبه ختما برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای از طریق درست بری ؟ هزینه داری؟ چرا بد باشه مهاجرت اخه، من اگر شرایطشو داشتم مهاجرت میکردم ژاپ ...

بله تحصیلی. بورسیه. نمیدونم والا هی سعی دارن جلومو بگیرن و معتقدن ادم باید ۱۰ سال پشت کنکور بمونه و پزشک بشه و ایران بمونه🤣🤣 افکار قدیمی

💄🩺

نکه نظرتو عوض کنم اما واقعا خیلی سخته اونوز زندگی کردن از منی بپرس ک همه ی فکوفامیلم یا المانن یا اس ...

عزیزم من خانواده پدریم و خود پدرم آمریکا زندگی میکنن

میدونم سخته ولی از ایران بهتره...

من این وضعیت زندگیو دوست ندارم... ادم رفتنم

💄🩺

بله تحصیلی. بورسیه. نمیدونم والا هی سعی دارن جلومو بگیرن و معتقدن ادم باید ۱۰ سال پشت کنکور بمونه و ...

خانواده من دقیقا :/ میخوای دانشگاه بری و مهاجرت کنی ؟ من زیاد نمی‌دونم اگر از طریق دانشگاه بورسیه بشیم پول نمی‌خوام آزمون:/؟

❄️

عزیزم من خانواده پدریم و خود پدرم آمریکا زندگی میکننمیدونم سخته ولی از ایران بهتره...من این وضعیت زن ...

خب اگه میدونین اونور از بی کسی دیونه نمیشی و افسرده نمیشی دلتنگ نمیشی میتونی رو پات وایستی برو💙خدا پشتو پناهت 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خب اگه میدونین اونور از بی کسی دیونه نمیشی و افسرده نمیشی دلتنگ نمیشی میتونی رو پات وایستی برو💙خدا ...

اینجا هم دیوونه میشم اخه... یه شال ادم میوفته...الله اکبر ول کن تعلیق نشم🙌

💄🩺

ای خدا. منم تحصیلی میخوام برم. بیا با هم بریم😄💃

منم خونتو تمیسسس‌میکنم از اونجایی ک علاقه خاصی ب تمیز کردن دارممم🥺🪄

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾