2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا كسي كه اطلاعات پزشكي داره پيام بده من خيلي سردرگم هستم دارم ديوانه ميشم هربار جواب سي تي شكمي مامانم رو ميخونم و چيزي ازش متوجه نميشم 

الان حدود تقريبا يكماهه متوجه شديم مامانم سرطان ركتوم داره شيمي اولش هم گذرونده دكترا ميگن خوب موقعي رسيدي بهش 

ولي توي تفسير سي تي شكمي زده توده ركتوم با غدد لنفاوي منطقه اي من متوجهش نميشم 

عزیزم درباره دوست همسرم دقیق نمیددنم کدوم قسمت روده .ولی وقتی دکترا گفتن خوب موقعی اومدین حتما همینطوره .درمان داره نگران نباش .ما حدود یک سال به کرونا با دوست همسرم سفر رفتیم که تازه درمانش تموم شده بود .الان حدود 5 سال گذشته و حالش خوبه .

عزیزم درباره دوست همسرم دقیق نمیددنم کدوم قسمت روده .ولی وقتی دکترا گفتن خوب موقعی اومدین حتما همینط ...

نميدونيد شيمي درماني يا عمل هم كردن يا نه؟

چون براي مامان من اول شيمي بعد عمل و بازهم شيمي هست

عزیزم برای سرطان درمان هدفمند اخرین و به روز ترین درمانها هست دکتر سانار طبرستانی فوق تخصص ژنتیک سرطان از آمریکا هست که اگر اسمشونو سرچ کنید سایتشونو می یاره و می تونید آدرس و شماره بردارید و آزمایشگاه شایاژن هم تمام آزمایشات تخصصی رو انجام می ده . برای درمان هدفمند سرطان هم باید بگوم برای هر فرد متناسب با نوع سرطان درمان انجام میشه مثلا شما اگر سرطان روده دارید نوع های مختفی از  سرطان روده وجود داره نوع شما مشخص و داروی موثر بر اون تزریق میشه و این طوری سلولهای سرطانی از بین میرن و سلول های سالم جان سالم به در می برن حتما با ایشون مشاوره داشته باشید حرف اول رو تو ایران می زنن