2777
2789
عنوان

کسی موهاشو پروکراتین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 23 پست
خیلی قشنگه نسبت به اندازه هم خیلی خوب گرفته ازت ابریشمی شده بعد خیلی مواظبت میکنی خودت ؟ یا معمولی ...

موخوره گیری هم حتما انجام میدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالی شده من قیمت پایین میگه ترسیدم نکنه مبتدی باشه نمونه کاراش خوبه ولی باز ترسیدم نکنه موادش ب ...

اگه ازش مطمعنی انجام بده هزینه ی موادشون خیلی کم میشه دستمزدشون بالا هست عزیزم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

تازه خودش میگه یکسال میمونه که بعید میدونم منم تا سرشونس موهام طبیعیه میگه ۱ میگیرم خونه انجام بدم ۹ ...

به موادش مونده اگه بی کیفیت باشه موهات میسوزه

منکه مشکلی نداشتم

توام۵۰۰تومن بزار روش جاهای بهتربرو 

الانم تخفیف زدن اکثرسالنا

به موادش مونده اگه بی کیفیت باشه موهات میسوزهمنکه مشکلی نداشتمتوام۵۰۰تومن بزار روش جاهای بهتربرو الا ...

بخاطر قیمتش نیمخوام برم پیشش راستش 

سالنای دیگه یا پروتئین دارین یا کراتین 

پروکراتین رو هیچکدوم نگفتن 

میگن بردی اون اول ۹۰۰ بیا پروتئین بعد ۱۴۰۰ کراتین 

قیمتش خوبه ولی بپرس ببین موادش چیه کلا یه مشاوره ازش بگیر

خیلی ارزونه موهای خودش و خواهرشو زده خوب شده 

این عکس موهای خواهرشه

به نظرت خوبه؟

خودم حس میکنم مبتدیه ولی از طرفی اونایی که معروفن تو شهرمون اسم در کردن کوتاه ترین مو رو ۳ ۴ تومن میگیرن 

و باز میگم شاید این برای رضایت مشتری و معروف شدن بهتر کار انجام بده . یکی از معروفای شهرمون جدیدا هرکس کراتین میکنه پیشش ریزش شدید گرفتن