2777
2789
عنوان

ایا با هر آدمی مثل خودش باشیم🤔

562 بازدید | 16 پست

واقعیت اینه که

این جمله یعنی ؛ من هیچ کنترلی بر رفتار خودم ندارم و این دیگران هستند که تعیین می‌کنند که کجا چگونه رفتار کنم...!

و

درواقع یعنی ، ماهایی که به این سبک انتقامی و واکنشی فکر میکنیم ، مثل عروسک خیمه شب‌بازی  بازیچه‌ی دست دیگرانیم...!

خیلی راسته‌ها...!

اگر فردی با رفتار غلط ، روح ما را آزار می‌دهد و به ما آسیب می‌رساند و امیدی به اصلاح رفتارش نیست ، بهترین کار این است او را از زندگی‌مان حذف کنیم

نادیده بگیریم
و به حال خودش رها کنیم...

❌ نه این‌که مثل خودش غلط رفتار کنیم...

وگرنه اینطوری بجای یه آدم روان‌پریش

دوتا آدم روان‌پریش داریم...!!

کو عاقل‌شون پس..؟

به قول مولانا ؛ چون تو با بد، بد کنی، پس فرق چیست...!؟

گذاشتن احترام ، مهربان بودن

و سالم/ناسالم بودن در زندگی 

باید در ذات و در کنترل شما باشد

نه در رفتار دیگران که باعث واکنش اشتباهتان شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم که با هرکس اندازه شخصیت خودمون رفتار کنیم،اما گاهی واقعا نمیشه.و نمیشه خیلیارو حذف کرد

اره گاهی نمیشه بعضیا رو حذف کرد ولی میشه کمرنگشون کرد

میشه کمتر باهاش جوشید

میشه زیاد بهشون فکر نکنیم حتی توی خلوت خودمون

اینطوری کمتر دچار تروما و اسیب روحی میشیم

اما من نمیتونم اونو حذف کنم از زندگیم. اون مادرشوهرمه، وقتی نذری میپزه مثل امروز من و شوهرمو دعوت نمیکنه، اگه هم دعوت میکنه ساعت ۱۲ به بعد زنگ میزنه یعنی وقتی سفره خودم پهنه و دارم ناهار میخورم. نه میتونم مثل خودش رفتار کنم نه میتونم حذفش کنم. من چکار کنم؟؟

اره گاهی نمیشه بعضیا رو حذف کرد ولی میشه کمرنگشون کردمیشه کمتر باهاش جوشیدمیشه زیاد بهشون فکر نکنیم ...

مادرشوهر من مدام مردم رو مسخره میکنه و دهنش با ۶۵ سال سن کج میکنه،چطور حذفش کنم وقتی پسرش شوهرمه،گاهی از دست کاراش بجون کشیده میشم.

بامن کاری نداره ها،فقط مردم رو مسخره میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اما من نمیتونم اونو حذف کنم از زندگیم. اون مادرشوهرمه، وقتی نذری میپزه مثل امروز من و شوهرمو دعوت نم ...

عزیزم دقیقا من همین داستان رو با خانواده ی شوهرم دارم

ولی کمرنگشون کردم،زیاد دیگه باهاشون نمیجوشم

رفت و امد رو کمتر کردم علیرغم بچه ننه بودن شوهرم

بعد اینکه سعی کن روی تواناییهای خودت تمرکز کنی تا بیشتر بسوزن

یه نکته ی دیگه اینکه توی خلوتت هم نذار نشخوار فکرای منفی اذیتت کنه

فکرتو منحرف مسائل و سرگرمی دیگه بکن

یعنی اجازه نده حتی وقتی با خودت تنهایی افکارشون حرصتو در بیاره

مادرشوهر من مدام مردم رو مسخره میکنه و دهنش با ۶۵ سال سن کج میکنه،چطور حذفش کنم وقتی پسرش شوهرمه،گاه ...

این مادرشوهر منه

ولی من کاری که میکنم اینه که تا حد امکان توی جمعی که مسخره میکنن نمیشینم

یا حداقل باهاش هم کلام نمیشم و هرهر باهاشون نمیخندم

یا حتی یه وقتا میگم اینجوری نگید درست نیست

خلاصه هرطور هست سعی میکنم توی مضحکه و مسخره کردن ادما همراهشون نباشم

این مادرشوهر منهولی من کاری که میکنم اینه که تا حد امکان توی جمعی که مسخره میکنن نمیشینمیا حداقل باه ...

باور کن گاهی فقط به نشانه تاسف نگاهش میکنم وقتی داره مسخره میکنه،اما بازم نمیفهمه.

گاهی از ازدواجم بااینا پشیمون میشم

باور کن گاهی فقط به نشانه تاسف نگاهش میکنم وقتی داره مسخره میکنه،اما بازم نمیفهمه.گاهی از ازدواجم با ...

تو منی یا من توام

حالم از اینکه با سوژه قرار دادن مردم(که شامل مسخره کردن،تهمت زدن،دروغ و غیبت هست) تفریح میکنن بعدم میدون سر سجاده که نماز اول وقت بخونن به هم میخوره

ولی خب دیگه به خودم یاد دادم حالا که اونا رو نمیتونم تغییر بدم پس روی تغییر خودم کار کنم

عزیزم دقیقا من همین داستان رو با خانواده ی شوهرم دارمولی کمرنگشون کردم،زیاد دیگه باهاشون نمیجوشمرفت ...

عزمزمه زندگیم جوریه که نمیشه کمرنگشون کنم. من باید باهاشون رفت و آمد کنم، تا الان هم رفت و آمد از طرف من بوده یعنی اونا براشون مهم نیست، فقط وقتی سراغم میان که گرفتاری داشته باشن، شوهرمم اینقد دلسوز و دست و دلبازه هیچوقت از کمک کردن دریغ نمیکنه. حتی وقتی گرفتاری دارن درخواست کمک مستقیم از شوهرم نمیکنن غیر مستقیم بهش میفهمونن که منت نکش، همیشه شوهرم بهشون پیشنهاد کمک میده، مثلا اگه ماشین پدرشوهرم خراب باشه الکی پیش شوهرم زنگ میزنن فامیلشون که فلانی پول داری بهم بدی ماشینمو درست کنم؟؟ شوهرمم به غیرتش بر میخوره میگه چرا از فلانی میخوا بگیری پس من چیکارم من پرداختش میکنم، حتی دلش میسوزه اضافه هم بهشون میده. 

شما از انتخابت پشیمون نیستی؟

ببین شوهرم نمیگم اخلاق بد نداره ها ولی خداییش از اون لحاظ زمین تا اسمون با اونا متفاوته،ولی خب اخرش ادم وقتی با یکی ازدواج میکنه یه وصلت محکمی هم با خانواده ی طرف میکنه

یه وقتا خیلی پشیمون میشم ولی یه وقتا هم دیگه به شکلهای مختلف خودمو اروم میکنم

عزمزمه زندگیم جوریه که نمیشه کمرنگشون کنم. من باید باهاشون رفت و آمد کنم، تا الان هم رفت و آمد از طر ...

شوهر من از شوهر توام شدیدتره اون رفتاراش

خانواده ی شوهرمم خیلی بدتر از خانواده ی همسر تو هستن

اونا که اصلا ماشین نمیخرن که از ما سواری بگیرن

ولی خب حداقل کاری که یه وقتا میتونم بکنم اینه که به کاراشون فکر نکنم،چون بیشتر حرص ادمو در میارن

تو خودت با پنبه سر ببر،به بهانه ی مختلف کمتر رفت و امد کن،بیشتر هوای شوهرتو داشته باش که بیشتر مطیعت باشه

ببین شوهرم نمیگم اخلاق بد نداره ها ولی خداییش از اون لحاظ زمین تا اسمون با اونا متفاوته،ولی خب اخرش ...

منم شوهرمو تا اندازه ای اصلاح کردم.

اما خب خانوادش واقعا حالمو بد میکنن