2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی و واژینوپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 5325 بازدید | 134 پست
واقعا اخه من خوب بودم عنبرنسا دود دادم دوباربعدش لابیا بادکردفک کردم ازونه دیگ دودندادم

حتما عنبرنسا ماده باشه نه فک نکنم بخواطر اون باشه منم دود می دادم درد داشتم احتمالا عفونت کرده

واقعابایدراه برم؟اخه دکترم گفت فشاربهشون نیار نشین روش زیادراه نرو ک بادنکنه

باد روک داره

نشین شلوار جذب نپوش

ولی الان ک ۱۰ روز گذشته راه برو ک زودتر خوب شه

پماداتو بزنیااا

من نزدم جاش مونده

خیلی بد شده

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرطوب نگه ندار اون قسمت رو ب زودی میافته بخیه هاش حتی از بخیه های زایمان طبیعی بدتره من حس میکردم دو طرف پوست کشیدن سمت هم و انگار پوست میخواست منفجر بشه از بس کشیدگی داره برای من سوزش وحشتناک

مرطوب نگه ندار اون قسمت رو ب زودی میافته بخیه هاش حتی از بخیه های زایمان طبیعی بدتره من حس میکردم دو ...

تاچندروزاینجوری بودی لابیا احساس کشیدگی داشت منم اینجوریه الان هفته اول خوب بود الان اینجوری شده

باد روک دارهنشین شلوار جذب نپوشولی الان ک ۱۰ روز گذشته راه برو ک زودتر خوب شهپماداتو بزنیااامن نزدم ...

همش دامن پامه هیچی پام نیست زیرپامم بالشت گداشتم به کمرخوابیدم پاهامم بازک بهم نخورن

پمادهم هم تترامیزنم هم میموزا همش پمادیه

حتما عنبرنسا ماده باشه نه فک نکنم بخواطر اون باشه منم دود می دادم درد داشتم احتمالا عفونت کرده

نمیدونم شوهرم ازعطاری گرفته 

نه عکسشو فرستادن برادکترگفت خوبه حرفی ازعفونت نزد ولی خیلی یه طرفش بادداره

تاچندروزاینجوری بودی لابیا احساس کشیدگی داشت منم اینجوریه الان هفته اول خوب بود الان اینجوری شده

من چون زیر شش ماه بود زایمان طبیعیم ک بخیه هاش باز شده بود بعد اینک انجام دادم کلا درد دو برابری کشیدم .حدودا یک هفته بیشتر با سوزش فرواون آه غیر قابل تحمل ک میشد فقط حموم جواب میداد .و شیاف هم میزاشتم 

همش دامن پامه هیچی پام نیست زیرپامم بالشت گداشتم به کمرخوابیدم پاهامم بازک بهم نخورنپمادهم هم تترامی ...

آفرین

به خوشی استفاده کنی🤣🤣

ولی درکل چیز خیلی خوبیه

اعتماد ب نفسو زیاد میکنه

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

ببخشید میپرسم مشکل چیه که عمل میکنید؟؟آویزونه یه خیلی از روی شلوار پیداس؟؟؟

نه ازروشلوارمگ دودوله ک پیداباشه😅تورابطه اذیت میشه ادم باعث عفونت میشه ظاهرشم زشت میشه من ازظاهرش خوشم نمیومداصلا