2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

80 بازدید | 12 پست

از صبح دلم خونه 

مادرشوهرم اومد هرچی از دهنش دراومد گفت یعنی فحش نداده فقط تیکه انداخت ، به من میگه پسرم از وقتی ازدواج کرد کلا عوض شد، یا میگه من میدونم پسرم هر چی میگه حرف این نیست حرف توعه، من تو واحد پایینیه مادرشوهرم زندگی میکنم، این خانم انتظار داره هرکی میاد خونه ش من و شوهرم و هم حتما بریم ، مثلا جاری م چند شب اومد بالا چون شوهرش میره هیئت این اینجا می مونه، مادرشوهرم اومده میگه چرا نیومدی پیشش یا نگفتی بیاد پیشت😭 ای خدا مگه زوریه، من آدمم منم کار دارم منم زندگی دارم بیکارم مگه ،شوهر بدبختم دیر وقت میاد خونه من از صبح تا غروب نمی بینیمش فقط یه شب فرصت دارم باهاش وقت بگذرونم که اینا اون شبم دارن از ما میگیرن، خواهش میکنم سرکوفت نزنین به حد کافی امروز دلم شکسته ، اومدم اینجا بلکه درد و دل کنم سبک شم،،، اینقدر گریه کردم که حد نداره

توروخدا بگین چیکار کنم دلم داره پاره میشه من اینقدر آروم و بی زبونم که حد نداره اینقدر بهشون احترام میزارم یه بار حرف زشت نزدم برعکس اون دوتا جاریم هرکدوم اینقدر بد دهنن به اینا بی احترامی میکنن عزیز ترن😭 نمیخوام قطع رابطه کنم فقط میخوام یکم سیاست کنم بفهمن باهام بد تا کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوش در یه گوش دروازه. بذار خودشو تیکه تیکه کنه.شما زندگی خودتو بکن

اخه دلم میسوزه اینقدر بهشون احترام گذاشتم اینطوری جوابم و بدن ،بخدا اینقدر آدم دلسوزی ام باورم نمیشه راجب من همچین طرز فکری دارن، فک میکنن من پسرشون و تحریک میکنم 

مگه خونت درو پیکر نداره که مادرشوهرت سرشو بندازه پایین و بیاد تو هرچی از دهنش در بیاد بگه تو که مادرشوهرتو میشناسی در و به روش باز نکن هرچی هم بهت گفتن جواب بده 

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨

هرکی اومد نرید بذار عادت کنن یعنی چی بدو بدو برید خدمت مهماناشون 

به خودت هم سخت نگیر کم کم عادی میشه براشون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هرکی اومد نرید بذار عادت کنن یعنی چی بدو بدو برید خدمت مهماناشون به خودت هم سخت نگیر کم کم عادی میشه ...

بخدا خسته شدم تازه چهار ماهه اومدم اینجا دیوونه شدم، خاله دایی پسرخاله دختر خاله هرکی میاد اینا میگن شما چرا بالا نیومدین سلام کنین، تا شوهرمم میگه هرکی اومد ما نباید بیایم سریع میگه زنت بهت یاد داد🥲 شوهرم ازم دفاع میکنه اینا حرصشون میگیره

بخدا خسته شدم تازه چهار ماهه اومدم اینجا دیوونه شدم، خاله دایی پسرخاله دختر خاله هرکی میاد اینا میگن ...

لازم نیست به هر حرفی واکنشنشون بدین همین که کار خودتونو انجام میدید یعنی کار و برنامه ی خودتون تو اولویته

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خودت بهتر میدونی ولی به نظر من نه باهاشون رو در رو شو جوابشون رو بده کاری کن بهت احترام بزارن

اصلا این چیزا حالیشون نیست خیلی عقاید قدیمی دارن حالم داره بهم میخوره ، شوهرم هم بنده خدا داره تند تند وام میگیره خونه بگیریم ازین خراب شده بریم خودش هم راضی نیست اینجا باشیم، هنوز نذاشتن به سال برسه همین اول کار دارن اذیتم میکنه ، خیلی امروز دلم و شکستن