2777
2789
عنوان

یه چن تا سوال درمورد کتاب📖

104 بازدید | 19 پست

۱-کسی تاحالا کتابای صادق هدایت خونده؟

۲-کتاب دانشنامه سیاسی داریوش اشوری چی؟

۳-بخوام ازون چیزا که میندازی بین صفحاتی که رو گم نکنی بخرم چی بهش میگن؟😂💔

جنگ!

سوال اولی بله

سوال سومی نشانگر کتاب فکر کنم 

همینی که نوشتی هم‌بگی میفهمن منظورتو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

آره ولی خوشم نیومد 

نه 

نخر بابا پوست شکلات بزار لاش😂😐

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

نه 

بوک مارک

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اولی بله 

دومی بله

سومی نشانک کتاب

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
واسه شروع کتاب خوانی هیچکدومو توصیه نمیکنم سومی هم اسمش بوک مارک هست

عه جدی چرا؟ خودم خیلی دانشنامه اشوری دوس دارم بخونم جالبه ولی برا صادق هدایت مطمعن نیستم، بوک مارک ممنون

جنگ!
عه جدی چرا؟ خودم خیلی دانشنامه اشوری دوس دارم بخونم جالبه ولی برا صادق هدایت مطمعن نیستم، بوک مارک م ...

برو پادکست های کتابارو پیداکن یا بخشی از کتاب رو 

بخون ببین باهاشون ارتباط میگیری یانه اگر تازه داری شروع میکنی کتاب های خیلی جذابی نیستن ممکنه کلا دل زدتت کنن

ولی در کل کتاب یک مسئله سلیقه ای هستش بستگی به خودت داره و حوصلت بعضی خوششون نمیاد 

من شخصا دوتا از کتابای صادقو خوندم خودم دوست داشتم 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛