novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 عنوان مامانای باردار نوزده هفته 80 بازدید | 14 پست نوزده هفتمه اما اصلاااااااااا حتی نبض هم حس نمیکنم چ برسه ب تکون خوردن .بچه چهارممه .اخرین سونو هم ان تی بود .بنظرتون زندس 😥 1403/04/26 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 جفت قدامی بود؟ بچه دختره؟ اخرین سونو ان تی بود ن جفت رو گفت ن جنسیت
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 حتما جفتت قدامیه، من جفتم قدامی بود تازه ۲۰ هفته فهمیدم اخه میگن بچه اول دیر میفهمی .مال من ک دیگه ماشالله چهارمیه از ترس جرات ندارم برم سونو استرس دارم
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 خب الان دیگه باید بری انامالی، چرا نرفتی تا الان خیلی کار داشتیم وقت نشد الانم استرس رفتن دارم ک خبر بد بده سونو
ooolabkhandooo عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 2233 اخرین سونو ان تی بود ن جفت رو گفت ن جنسیت تو ان تی باید نوشته باشه placenta چیزی که جلوش نوشته ببینجفت قدامی و دخترا خیلی دیرتر حرکاتشون حس میشهآنومالی ام برو تا دیر نشدهمن هجده هفته رفتم, همه چیزشو چک میکنه خیالت راحت میشه 😁🌈
تبسم۱۲ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2505 اخه میگن بچه اول دیر میفهمی .مال من ک دیگه ماشالله چهارمیه از ترس جرات ندارم برم سونو استرس دارم ترس نداره عزیزم زودتر برو سونوگرافی شو، الکی به خودت استرس نده بعضی بچه ها کلا کم تکون میخورن مخصوصا اگه جفت قدامی باشه چیزی حس نمیکنی
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 تو ان تی باید نوشته باشه placenta چیزی که جلوش نوشته ببینجفت قدامی و دخترا خیلی دیرتر حرکاتشون حس می ... سر دخترام سیزده هفته تکون خوردن چ بگم والا .فردا میرم
ooolabkhandooo عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 2233 اخه میگن بچه اول دیر میفهمی .مال من ک دیگه ماشالله چهارمیه از ترس جرات ندارم برم سونو استرس دارم من بچه اولمه ولی جفت خلفی و پسراز ۱۶ هفتگی تکون میخوردالان که بیست هفتم که از رو شکمم ضربه های محکم معلومهخواهرم جفت قدامی داشت و دختر، دیر حرکاتو دید 😁🌈
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 ترس نداره عزیزم زودتر برو سونوگرافی شو، الکی به خودت استرس نده بعضی بچه ها کلا کم تکون میخورن مخصوصا ... باشه🙏❤️
novell مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 322 من بچه اولمه ولی جفت خلفی و پسراز ۱۶ هفتگی تکون میخوردالان که بیست هفتم که از رو شکمم ضربه های محکم ... نمیدونم والا .سر دخترام سیزده هفته تکون خوردن اما این اصلا نبض هم نمیفهممم فقط شکم دارم تقریبا
ooolabkhandooo عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 2233 نمیدونم والا .سر دخترام سیزده هفته تکون خوردن اما این اصلا نبض هم نمیفهممم فقط شکم دارم تقریبا نگران نباش، هنوز کوچولوعه که نگران تکوناش باشیحال خوب باشه بچه ام سالمه 😁🌈