2777
2789
عنوان

اونایی که فکر میکنن خیانت ته بدبختیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 106 پست
نه اصلا حرفتو نیستم هیچی هیچی خیانتو توجیح نمیکنه از خیانت کثیفتر باز خود خیانته پول خوشبختی نمیارع ...

برای من مهم نیست واقعا، ککم هم نمیگزه😁

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

وقتی ازش بیماری جنسی گرفتی اونوقت میفهمی که همه چی پول نیس..اره اون شوهرت خسیس وبی پول بوده به دردنمیخورده اما اینم ایراد بزرگی داره شما استثنا هستی هیچ ادم نرمالی نمیتونه همسرشو با کسی دیگه شریک بشه عین خیالشم نباشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از پنج صبح بیداریدحداقل ساعت ده صبح سایت گردی میکردی

پنج صبح چیه کل دیشبو نخوابیدم

الانم دیگه فایده نداره بخوابم 🌝 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دقیقا

الان میگم از هر ۳ تا شون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا برام مهم نیست، اگر مهم بود جلوشو میگرفتم

فکر خیانت مثل خوره آدمو اذیت میکنه منم شوهر اولم معتاد بود به شیشه ازش جدا شدم الانم ازدواج کردم شوهرم پولداره و مسنه کاملا تو رفاهم ولی اگه خیانت کنه چشاشو در میارم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
پنج صبح چیه کل دیشبو نخوابیدمالانم دیگه فایده نداره بخوابم 🌝

اوه

اینجوری زود پیر میشی

من یه سوالی داشتم

شاید بتونید جوابشو بهم بگین

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

اسی نکنه داری خیانت میکنی و میخوای خودت رو آروم کنی؟

این راهش نیست 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برای من مهم نیست واقعا، ککم هم نمیگزه😁

شمازن دوم اون شخصی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
وقتی ازش بیماری جنسی گرفتی اونوقت میفهمی که همه چی پول نیس..اره اون شوهرت خسیس وبی پول بوده به دردنم ...

مراقب اون قضیه هستم ولی خدایی شاید استثنا باشم

چون واقعاا به لحاظ عاطفی و اینا برام مهم نیست

تو زندگی اولم داشتم به لحاظ عاطفی له میشدم، مخصوصا وقتی بغلم میکرد بوسم میکرد میخواستم بالا بیارم🤮🤮🤮

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

الان میگم از هر ۳ تا شون

خوندم ولی بهشون حق نمیدم البته نظر شخصیمه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اوهاینجوری زود پیر میشیمن یه سوالی داشتمشاید بتونید جوابشو بهم بگین

بفرمایید 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فکر خیانت مثل خوره آدمو اذیت میکنه منم شوهر اولم معتاد بود به شیشه ازش جدا شدم الانم ازدواج کردم شوه ...

چندسالشونه همسرتون

البته اگردوست داشتیدبگید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
شمازن دوم اون شخصی؟!

خیر