2777
2789

بدتر از خیانت هم هست

یکی تاپیک زد از خیانت حرف زد رفتم جواب بدم قفل شد 

، همسر اولم بی پول بود و بی عرضه و خسیس اما وفادار،ازش حالم بهم میخورد،حس مورد سواستفاده  قرار گرفتن داشتم، یعنی چی که پول فیزیوتراپی و دوا دکتر و رنگ مو و آرایشگامو هم  خودم از درامد خودم باید میدادم.؟؟!! هر روز هم رابطه جنسی ازم میخواست، حااالم ازش بهم میخورد که زن مفتی گیر آورده بود.. کوفتش بشم مرتیکه ی مفت خوور

ازش جدا شدم با یکی هستم که میدونم خیانت میکنه اما اوضاع مالیش خیلی خوبه، خیلی بهم پول میده، آرزوهامو داره تک تک برآورده میکنه الان خیلی  خوشحال تر و خوشبخت ترم. با هر کی هم میخواد باشه اصلا برام مهم نیست.اصلا بره نیاد ولی منو تو رفاه نگه داره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

از هر دوتاشون هم حالم بهم خورد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی به چشم کارت و پول و رفاه بهش نگاه میکنی

البته که خوبه ‌.

وقتی علاقه ای وسط باشه و خیانت شکل بگیره از خودت و زندگیت بدت میاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نیاز ب مشاور داره 

ببخشید واژه ی درستی نیست ولی عقده ای شده

علاقه ای ب همسرش نداره ،. چشاش فقط پولو دیده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

استارتر شرمنده یه سوال اگر کسی میدونه. 

صورت تعلیق کاربری مثل قبل شده؟ 

یعنی همون طور که وقتی کاربری کسی رو باز میکردی میزد دسترسی به اطلاعات این کاربر امکانپذیر نمی باشد. یا نه هنوز تاپیکا میمونه؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

خب الان اگه طرفت ورشکست بشه ، دیگه از اونم حالت به هم میخوره میندازیش دور 🚶

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

جدی؟ یعنی ناراحت نیستی؟

اصلا برام مهم نیست، ناراحت زمانی بودم که یکی مفت مفت داشت ازم استفاده میکرد، اون زمانها اووونقدر حالم بد بود و افسرده بودم که هرگز نمیخوام اون روزا برگرده

الان تفریح دارم، مسافرت میرم، هرررچی بخوام میخرم 

خییلی حالم بهتر از، قبل هست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نیاز ب مشاور داره ببخشید واژه ی درستی نیست ولی عقده ای شدهعلاقه ای ب همسرش نداره ،. چشاش فقط پولو دی ...

شما اینجام هستی⚘

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم