2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه خیلی ضروری

130 بازدید | 18 پست

سلام به همتون میدونم دیر وقته ولی خب خیلی فکرمو درگیر کرده من یه دختر نوجوونم که به هر حال مثل هم سن و سالام ارایش دوست دارم و انجام میدم که مشکلی نیست اما هر موقع اینکارو میکنم خانواده پدریم پشت سرم حرف در میارن که چرا با این سنم ارایش میکنم(پونزده سالمه) البته من اینو میدونستم و زیاد برام مهم نبود تا اینکه تنها ادم تو فامیل(دختر عموم) که قبلا باهم دوستی خیلی خوبی داشتیم ولی چون حرفایی که بهش گفتمو به مامانش گفت چندین سال بود رابطه دوستی نداشتیم (حدود پنج شیش سال) چند وقته سعیمیکنه دوباره باهام دوست شه و دعوتم میکنه بریم بیرون منم باهاش میرم (حدودا دو سه باری رفتیم بیرون) و دیشب بهم گفتش که طناز(اسممه) میای خونه مامانبزرگ اینا زیاد ارایش نکن چون پشت سرت حرف در میارن و کلی چیز میز پشت سرت میگن منم اینو میدونستم و برام مهم نبود ولی اینکه انگار خودش به من گفت احساس کردم که باید واقعا ارایش نکنم و اینا جلوشون ولی از یه طرف قرنی یکبار میرم خونه مامانبزرگم اونم مگر اینکه جای خاصی بخوام برم بعدش ارایش نمیکنم ولی خب بعد از یه طرف اینو موندم چیکار کنم از یه طرف چون که اون یه جورایی پشت پرده خانواده رو گفت بهم موندم میتونم دوباره بهش اعتماد کنم و راحت باهاش حرف بزنم یا ممکنه دوباره بره کل زندگی منو برای مامانش بگه و کل خانواده پدریم پخش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باب آرایش هم اگه خونواده ت مشکلی ندارن و پدرتم مخالفتی نداره به یه ورت حرفای اونا.. هرجا آرایش نکردی اونجا رفتی حتماً آرایش کن. بزار بترکن.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بنظرم کلا تو این دنیا به هیچکس اعتماد نکن. مخصوصاًا فامیل!دور و نزدیکشم سمه.

سعیمو میکنم ولی چون اکثر مواقع میبینمش و انگار واقعا کل زندگی و کارهاشو برام میگه نمیدونم احساس میکنم شایددد قابل اعتماد باشه چون بزرگ شده و اینکه اینو هم بهم گفت که حرف میزنن پشت سرم از یه طرف هم بهم میگفت به خودصم گیرمیدن که چرا ارایش میکنه و چرا ناخن کاشته و.... 

دو موضوع جدا داریم 

۱ اینکه میتونی دوباره اعتماد کنی یا نه که بنظر من به هیچ کس اعتماد نکن چون باز ممکنه بره بگه که بنظرم حتما میره میگه

۲ بنظرم حتما میری اونجا ارایش نکن یا خیلی کم بخاطر آرامش خودت و خونوادت و حفظ حرمت و آبرو و....

خودت رو باور کن و اعتماد کن به خودت که بدونم آرایشم قشنگی

من باب آرایش هم اگه خونواده ت مشکلی ندارن و پدرتم مخالفتی نداره به یه ورت حرفای اونا.. هرجا آرایش نک ...

مامان و بابام مشکلی ندارن ولی مامانم اینجوریه که کوچکترین چیزی در مورد من از اونا به گوشش برسه گیر میده و کلا به نظر بقیه خیلی اهمیت میده و واقعا نگرانم که یه وقت تیکه ای چیزی در مورد من بپرونن بهش

سعیمو میکنم ولی چون اکثر مواقع میبینمش و انگار واقعا کل زندگی و کارهاشو برام میگه نمیدونم احساس میکن ...

روششونه اول از خودشون میگن و اعتماد تو رو به دست میارن تا تو هم نرم بشی و زندگیت رو بگی

روششونه اول از خودشون میگن و اعتماد تو رو به دست میارن تا تو هم نرم بشی و زندگیت رو بگی

یعنی الان نظرتون اینه که دوست شم باهاش یا نشم؟  به نظر خودم میگم اگر دوست شم ولی جزئیات زندگیم چیز زیادی نگموخوبه؟ 

مامان و بابام مشکلی ندارن ولی مامانم اینجوریه که کوچکترین چیزی در مورد من از اونا به گوشش برسه گیر م ...

آهان خب این قضیه جداست.

نه به خاطر حرف اونا. بلکه بخاطر آرامش مامانت👌🏼

ادامه دهنده و ادامه دهنده..