2777
2789
عنوان

الان که دارم اینو می‌نویسم رو به مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ادامه بدم کم نیارم تا ماه چهارم سینمو درست بگیره

عزیزم موقع شیر دادن محرک های محیطی رو کم کن، سر و صدا، نور،تی وی و ...، طبیعیه ، انگار لج میکنن، درست میشه

کم اوردن خودتم طبیعیه 😅

خب شیر خشک بده بخوره وا شیر خشکم تمام چیزایی که بدن نوزاد نیاز داره داخلشه چرت میگن خوب نیس حالا با یه شکم تازه دوخته شده میخوای بشینی زجر اینم بکشی که چی ولمون کن بابا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یعنی ادامه بدم کم نیارم تا ماه چهارم سینمو درست بگیره

آره عزیزم طبیعیه همش . تو سکوت شیر بده. وقت بذار روزی ۱۰ وعده هر بار ده دقیقه تا یک ربع. وقتی خوبه شیر خشک بده اگر خواستی . با قاشق چای خوری هم می شه شیر خشک بدی. می می هم که کلا تو دهنشه. الان کار اصلی تو شیر دادن تعویض پوشک و حرف زدن با نوزاده. یه غذای سر دستی و مقوی هم درست کن. همین.

خب شیر خشک بده بخوره وا شیر خشکم تمام چیزایی که بدن نوزاد نیاز داره داخلشه چرت میگن خوب نیس حالا با ...

انقدام راحت نیست عزیزم، چون شیر خشک جای شیر مادر رو نمیگیره ، ولی گاهی لازمه

دعات کردم اسیدعا کن برام عشقم برگرده بهمقرار نبود منو تنها بذاره دعا کن پیامم بده رابطمونو ادامه ...

عزیزم رابطه گناه دعا نداره که مثل اینه که بگی دعا کن بتونم با موفقیت غیبت کنم دعا کن بتونم راحت تهمت بزنم 

گناه دعا نداره ، هرچند انقد روابط عادی شده که فک کنم همه یادشون رفته دختر پسر نامحرم حتی نگاهشون به همدیگه میتونه گناه باشه 

دعا میکنم به زودی بهترین ازدواج نصیبت بشه 

حسبی الله ❤
شیر خشک اصلا پیدا نمیشه امروز دوساعت داروخونه ها رو گشتیم آخرم هیچی

نان تقریبا همه جا هست ولی خب انقد گرون کردن ک ...

دختر اولی من ببلاک کامفورت می‌خورد ک سخت گیر میومد ما همیشه کارتونی میخریدیم ک مشکل گشتن نداشته باشیم 

👨‍👩‍👦‍👦
آره عزیزم طبیعیه همش . تو سکوت شیر بده. وقت بذار روزی ۱۰ وعده هر بار ده دقیقه تا یک ربع. وقتی خوبه ش ...

امروز دو ساعت گیرش بودم یکم مک میزد میخورد ول میکرد بعد گفتم حتما سیر شده اما نه دو واحد شیری که در حالت عادی میخورد رو خورد یعنی یه ذره هم شیرم سیرش نکرده بود 

نان تقریبا همه جا هست ولی خب انقد گرون کردن ک ...دختر اولی من ببلاک کامفورت می‌خورد ک سخت گیر میومد ...

نان یبوست شدید میگیره.سوپرامیل میدم که نیست.امشب و شیر پاستوریزه گرفتم ولی نخورد خوابید