2777
2789
عنوان

لاغری با سرکه سیب

4999 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ۱۴ سالمه و ۸۵ کیلو هستم(به ۸۵ نمیخورم یعنی از ظاهر به ۸۵ نمیخورم)قدم ۱۶۶ میخوام وزن کم کنم 

حدود بشم ۵۵ کیلو

ورزش رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم

میخوام سرکه سیب بخورم میدونم برای معده ضرره ولی با آب میخوام بخورم و اینا کتارشم رژیم فستینگ رو دامه بدم شامم کلا نمیخورم 

کسی اینجا از سرکه سیب نتیجه گرفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهم ترین چیز اینه ک هدفتو رو ۵۵ کیلو نزار فقط جون این روند طولانیه و خسته میشی ب جاش ی تصمیم کلی راجب ورزش و رژین لایف استایل خودت بگیر برا رژیم هم از پروتین همراهم سبزیجات مثل کاهو و کم کردن برنج شروع کن کم کم خوراکی هارو جایگزین کن مثلا چیپس و پفک نخور به جاش رایس کیک و پفیلا بخور بستنی پروتیین و شیرکاکائو پروتیی نی بخور 

ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
کلا غذا کم میخورمقند و شیرینی هم خیلی دیر به دیر که اونم باشه پس حذف میکنم

ببین در کنار کم خوردن غدا باید غدای سالم بخوری ویتامین مصرف کنی حتماااا پروتیین داشته باشی تا بدنت چربی بسوزنه 

ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐

سرکه سیب خیییییلی خوبه 

شنیدم چربیای که خییییلی رو مخن رو میره توشون نفوذ میکنه و آب میشن ولی بلید بطور مرتب استفاده کنی تو لیوان بزرگ آب جوشیده سردشده ویک قاشق سرکه ناهارتو سبک بخور و شب چیزی جز آبوچایی و میوه چیزی نخور سریع میاد پایین وزنت

میتونی عکس هیکلتو بغرست ببینم

سرکه سیب خیییییلی خوبه شنیدم چربیای که خییییلی رو مخن رو میره توشون نفوذ میکنه و آب میشن ولی بلید بط ...

مرسی قربونت

عکس از هیکلم نگرفتم یعنی آینه قدی ندارم بگیرم کسیم ندارم دست و حسابی بگیره

وقتی وزنت بیاد پایین همه جات لاغر میشهراستی تیاریکس رو برنامت بزارخییییلی تغیییییر سایز داره حتما بر ...

باشه حتما ولی ورزش رو شاید نتونم بخاطر وسایل و زمان

دستت درد نکنه