2777
2789

این زندگی منه الان مطمئنم خداروشکر میکنین

سلام من یه دخترم از ناکجا اباد 17 سالمه از 11 سالگی تا الان 14 بار خودکشی ناموفق داشتم که بماند

پدرم معتاد بود چند سال پیش ترک کرد ولی اخلاقش هنوز سگه

گوشیمو ازم گرفتن به دلایل خیلب مزخرفی چون ابسنتا نصب کردم بدون اجازه این گوشی مادرمه

خواستگارام همه زیر خط فقر

خودمونم زیاد پولدار نیستیم

اینحا به شدت محدودم اجازه کاری ندارم اونم بدون اجازه

پدرم  همیشه خونس بجز دو ساعت 

تا موقعی که پدرم خونست نمیتونم از اتاقم برم بیرون

باشگاه نیمتونم برم دوستی ندارم رفیقی ندارم

مسافرت نمیریم پکنیک نمیریم

هیچکس دوستم نداره.. همیشه تو اتاقم دپرس و افسرده نشستم دلم میخواد بترکه از این شدت حقارت

ما بدبخت ترین خانواده فامیل هستیم

اونا میرن شمال، کیش، هرورز پکنیک مسافرت با همدیگر ما اگ بریم مسافرت هم تنها پدرمم ک گفتم هیچ ذوق نداره باهاش اصلنم خوش نمیگذره بعنی تو خونه بمونیم بهتره 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ترک کرده باز..درس میخونی؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

آخی الهی ایشالا زندگیت درست بشه واقعا با خوندن این متن اشک ریختم خیلی ناراحت شدم فقط معجزه و خدا می‌تونه کمکت کنه حداقل درست بخون که خودت شاغل بشی بتونی کار کنی

راستی الان چجوری گوشی بهت دادن

میدونم چی میگی میفهمم ،ولی بخاطر خودت تلاش کن درس بخونی دانشگاه بری ،دیدت به دنیا تغییر میکنه یا حرفه ای یاد بگیری ،نذار ناامیدی آیندت رو هم بگیر ،هنوز کلی اتفاق پیش روته

اه ولی درسم تعریفی نیست

رشتت چیه عزیزم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕