2777
2789
عنوان

روز ١٢ انتقال جنين

2147 بازدید | 23 پست

من امروز روز ١٢ انتقالم بود هنوز بي بي چك نگذاشتم آزمايش هم ندادم ميخواستم تا روز ١٤ صبر كنم 

ولي من علائم خاصي ندارم 😢 روزهاي اول انتقال علائم يخورده محسوسي داشتم اما الان كه روز ١٢ هست وبايد بيشتر باشن نه هيجي ندارم فقط يخورده گاهي تخمكام تير ميكش گاهي شبيه دردهاي تخمك گذاريه تقريبا 

يبوست داشتم كه بهتر شد فقط سوپ وسبزيجات ميخوردم بهتر شدم 

يعني ميشه منم مثبت باشم🥺 ميشه يه صلوات برا مثبت شدنم بفرستين😔🤲🏼

ان‌ شاءالله که مثبته عزیزم😍

صلوات فرستادم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم با آی وی اف باردار شدم 

خوب میکنی اصلا عجله نکن من روز ۱۴ رد شده بود به اصرار دکتر بی بی چک زدم مثبت شدم 

توام اصلا استرس نداشته باش انشالله که مثبتی عجله هم نکن

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
چند تا انتقال دادن بهت؟

ما هردومون هيج مشكلي نداريم وبعد ازدواجم طبيعي باردار شدم ولي دوماهه بخاطر مسافرت سقط شد 

بعد از اون ديگه باردار نشدم والان ٧ سال گذشت 

ما هردومون هيج مشكلي نداريم وبعد ازدواجم طبيعي باردار شدم ولي دوماهه بخاطر مسافرت سقط شد بعد از اون ...

منم لوله هام بسته بود التهاب و چسبندگی داشت 

عمل آپاندیس و کیست تو مجردی داشتم، التهاب اونا باعث شده،لوله ام بسته باشه

منم ۴ تا انتقال دادن دوقلو شدن 

انشالله مثبتی منتظر علائم نباش علائم بعد ۸ هفته شروع میشه تا آخر ۳ ماهگی 

خودشم انشالله مثبت شدی روزانه نصف یه به رو بخور قلب بچه خوب تشکیل میشه

منم لوله هام بسته بود التهاب و چسبندگی داشت عمل آپاندیس و کیست تو مجردی داشتم، التهاب اونا باعث شده، ...

اره واقعا زوده برا علائم ولي مگه ميتونم خودمو كنترل كنم حتما ديگه شما هم تجربه كردين اين روزها رو 😑

ته دلم روشنه ، ديگه هرچه خدا بخواد🥺🤲🏼

از روز اول انتقالم مرباي به ميخوردم خيلي هم به تعذيه ام اهميت دادم از اول انتقال تا الان 

اره واقعا زوده برا علائم ولي مگه ميتونم خودمو كنترل كنم حتما ديگه شما هم تجربه كردين اين روزها رو 😑 ...

فقط آب هویچ نخور ادویه اینا دقت کن 

اره بابا من انقد شکست خورده بودم که ۱۵ ام اینا بی بی چک زدم صبح زود مثبت شدم باورم نمیشد 

رفتم شوهرمو بیدار کردم گفتم ببین این بی بی چک خرابه مثبت شد 

اونم خواب آلو گفت آره حتما خرابه فردا یکی دیگه میخریم گرفتیم خوابیدیم

ظهر مامانمو جاریم خونه امون بودم گفتم ببینین من بی بی چک زدم خرابه مثبت شد گفتن کو نشون دادم گفتن خاک تو سرت مثبتی دیگه 

فقط آب هویچ نخور ادویه اینا دقت کن اره بابا من انقد شکست خورده بودم که ۱۵ ام اینا بی بی چک زدم صبح ز ...

چه جااالب 😂😂😂

ان شاءالله برا منم از اين معجزات بشه ومثبت بشم واقعا خيلي خسته شدم داروهاي بعد انتقال خسته كنندن ، فكر نكنم اگه منفي شدم بتونم از دوباره بيام سيكل انتقال 

٩ تا جنين دارم هنوز ولي خدا كنه بااولين انتقالم مثبت بشه راحت بشم  

اره واقعا زوده برا علائم ولي مگه ميتونم خودمو كنترل كنم حتما ديگه شما هم تجربه كردين اين روزها رو 😑 ...

انشالله که بدون علایم باشی اگرم با علایم بود همون سه ماهه اول باشی چون بعد سه ماه اول بچه بهتر رشد میکنه ویار داشته باشی بچه کم وزن میشه 

ویار سه ماه اول بهتره درسته تا آخر سه ماه جلو دستشویی میخوابی😂😂😂😂😂

انشالله هرچی کشیدم خدا سرت بیاره دوتا هم وروجک بذاره بغلت

چه جااالب 😂😂😂ان شاءالله برا منم از اين معجزات بشه ومثبت بشم واقعا خيلي خسته شدم داروهاي بعد انتقا ...

منم تو فریز۱۸ تا دارم 😂😂😂😂به شوهرم میگم اذیتم کنی میرم بچه میارم شباروزت بره قدرمو بدونی

فقط آب هویچ نخور ادویه اینا دقت کن اره بابا من انقد شکست خورده بودم که ۱۵ ام اینا بی بی چک زدم صبح ز ...

شما اصلا علائم نداشتين ؟؟ من الان دو روزه رنگ ادرارم تيره شده وبو دار ببخشيد اينجوري توضيح ميدم 

وتخمدانهام تير ميكشه گاهي