2777
2789

بنظرم بستگی به خانوادت و نامزدت داره

من نامزدم اصلاااا دوست نداشت حتی یه چیپس بگم مامانم بگیره برام همیشه میگفت هرچی میخوای فقط خودم تازه اگه متوجه می‌شد مثلا برام یه چیزی گرفتن خیلی ناراحت می‌شد 

کلا دوره ایه که هیچکس گردنت نمیگیره برا هزینه ها🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤦‍♀️تورو که گردن گرفتن، بیشتر منو گردن نگرفتن

🤣🤣

ماهانه برات خرجی هم نمیریزه؟

درسته عقدین ولی زنش محسوب میشی بازم 

کاش از همون روز اول عقد خانواده نگه برو از نامزدت پول بگیر آدم واقعا معذب میشه حس بد بهش دست میده جلو طرف 

من خجالت میکشیدم خودم بگم مثلا فلان چیزو میخوام خودش همیشه سر یه تایمی برام پول میزد از همون اول

وضع مالی نامزدت چطوره؟؟شاید نتونه برا همین اینجوری میگه

🤣🤣ماهانه برات خرجی هم نمیریزه؟درسته عقدین ولی زنش محسوب میشی بازم کاش از همون روز اول عقد خانواده ...

دقیقا از ی طرف خانواده اینجوری میگن و از ی طرف خدم دوست ندارم همچین چیزی رو بیان کنم....

یباری این کارو کرد اما خب بعدش وسیله های خونمون رو چندتاشو گرفت برای همین ماهیانه نداد منم نخاستم چون کلی هزینه وسایل بود و تو فشار بود... 

کلا الان هم منظورم این نیست که برام چیزی بخره یا خرجی بریزه بیشتر از این که بهم میگه برو بگو مامانت بگیره اذیت میشم چون من چیزی نخاستم که برام بگیره