2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وتم اگر امکان دیره تاپیک ل طرف مه بکوتی خو بیوش ی کوره آیم پاک،غیرتی ،نان درار،اهل خیانتو عه کا ...

اتفاقا بچو پیشنهاد بیه یه چیشت ایوشم وه کوردی تا نان سرم نخونم وخدا دیمه دیوت عو شغله راحت ازدواج کن اصلا معیاریان شغل نیه فقط ایم پاک وسالمه بو

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اتفاقا بچو پیشنهاد بیه یه چیشت ایوشم وه کوردی تا نان سرم نخونم وخدا دیمه دیوت عو شغله راحت ازدواج کن ...

واقعا روحیه دایده پیم 

وخدا کور گنه نیم مالیش گرتمه ولی خو یکم رخم چود بیوش نه وتم اول بزان نظر چن گله گیوت بپرسم بعد 

امشو ساعت ۱۱ تامیک ده اسی تنیش بوو

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ده روز خیلی سخته، من تقریبا تو این دوماه دوبار مهمون داشتم که امروز دور دوم مهمونا رفتن، یه هفته مون ...

اره واقعا سخته بنده خدا مامانم خیلی خسته میشه 

بعد متاسفانه خیلی میان خونمون

من واقعا درک نمیکنمشون

راحت اگر پولی که خرج عمده مهمون میکردیم رو جاش یه چیزی میخریدیم بهتر

خداروشکر یخورده تفکر بابام برگشته میگه خودمون مهم تریم

واقعا روحیه دایده پیم وخدا کور گنه نیم مالیش گرتمه ولی خو یکم رخم چود بیوش نه وتم اول بزان نظر چن گل ...

اگربیوم باشد ولی وخدا رخد نچو بچو نوا خوشتیپ بکه وبچو دیوتیل پرستار سخت نیگرن چندین نمونه دیمه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اگربیوم باشد ولی وخدا رخد نچو بچو نوا خوشتیپ بکه وبچو دیوتیل پرستار سخت نیگرن چندین نمونه دیمه

ایوشم فکر گن نکه بیوشا قصد دوستیه یا سرگرمی 

نزانم چیو بیوشمه په🤦‍♂️پناه بر خاص علی دی باید ی کاره بکم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ایوشم فکر گن نکه بیوشا قصد دوستیه یا سرگرمی نزانم چیو بیوشمه په🤦‍♂️پناه بر خاص علی دی باید ی کاره ب ...

ول خویشک کسی بچو ولیا قصه بکه انشالله درس بو خاص علی خوه کمکد بکه براگم