2777
2789
عنوان

عفونت ادراری مزخرف ترینه😭😭

265 بازدید | 28 پست

خسته شدم هر چند ماه یک بار باید بیاد و عذاب بده خیلی زجرآور فقط اونایی که بهش مبتلا هستن میفهمن

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

اگر دریا نزدیکتون باشه آب دریا خوبه

آب و نمک هم خوبه

بتادین و آب ولرم هم خوبه

یا ترکیب سرکه و آب و نمک ولرم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دریا نزدیکتون باشه آب دریا خوبهآب و نمک هم خوبهبتادین و آب ولرم هم خوبهیا ترکیب سرکه و آب و نمک ...

اخه چرا باید هر چند ماه یکبار بیاد

چندتا متخصص خوب رفتم گفتن مدل بدنت هست و طبیعیه با گذشت سن بهتر میشه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من حامله بودم عفونت ادراری گرفتم یعنی بدترین عفونت دم به دقیقه تو دستشویی بودم

وای خیلی مزخرفه زیر شکمم به حدی درد داره که نگو سوزش موقع ادرار هم که زجراوره

اخه چرا باید هر چند ماه یکبار بیادچندتا متخصص خوب رفتم گفتن مدل بدنت هست و طبیعیه با گذشت سن بهتر می ...

من بچه بودم اینطور بودم بعد دکترا گفتند اگر تا سن۱۲ سالگی ادامه پیدا کرد باید عمل بشم دیگه من با همین رعایت کردن و مراقبت های خونه خوب شدم.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ابجی منم 8 ساله دارم دیگه بیخیالش شدم

درمان قطعی نداره متاسفانه 

خواهر شما چند وقت یکبار میگیره؟ چیکار میکنه این موقع ها؟

من بچه بودم اینطور بودم بعد دکترا گفتند اگر تا سن۱۲ سالگی ادامه پیدا کرد باید عمل بشم دیگه من با همی ...

فقط موقع هایی که عفونت میگرفتی اینکارا رو میکردی؟

فقط موقع هایی که عفونت میگرفتی اینکارا رو میکردی؟

من اکثر هفته ها انجام می دادم واقعا خوبه جواب میده

عطاری هم برید دارو بهتون میدن دارو های گیاهی

راه رفتن تو آب دریا هم خوبه

دمنوش گزنه و پونه کوهی و خارخاسک و پنیرک رو باهم مخلوط کن و بمدت ۲ ۳ هفته هرروز بخور ان شاالله که خو ...

روزی یک بار بخورم؟

منظورت اینه که موقع هایی که عفونت دارم بخورم یا یه دوره بخورم دیگه عفونت نمیگیرم 

خسته شدم به خدا چندتا متخصص خوب رفتم میگن درمان قطعی نداره مدل بدنت هست و با گذشت زمان بهتر میشه

من اکثر هفته ها انجام می دادم واقعا خوبه جواب میدهعطاری هم برید دارو بهتون میدن دارو های گیاهیراه رف ...

دریا که نزدیکمون نیست 

مثلا هفته ای یک بار انجام بدم؟ یک ربع بشینم کافیه؟

دریا که نزدیکمون نیست مثلا هفته ای یک بار انجام بدم؟ یک ربع بشینم کافیه؟

آره توی حمام آب ولرم

برای سلامتی هم خوبه